Fotó az esti adásból! Ne a műsorvezetőt nézd, hanem ami a háta mögött történt
Bill Murray emlékezetessé tette az estét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bill Murray-t az a megtiszteltetés érte, hogy vele búcsúzott David Letterman élete utolsó Late Show-jában, mielőtt visszavonult a tévézéstől.

Ám úgy tűnik, nem volt túl jó ötlet nem sokkal ezt követően egy másik esti tévés interjút is leszervezni a 64 éves színésznek.

A Szellemirtók és az Idétlen időkig sztárját az MSNBC csatorna hívta meg a The Last Word with Lawrence O'Donnell műsorba, ahol már a beharangozáskor megtörtént a kínos epizód.

Részegen ment a műsorba

A láthatóan részeg Murray beténfergett a stúdióba és igyekezett elfoglalni a helyét a magasított széken, de elvesztette az egyensúlyát és hatalmasat esett, még mielőtt bekapcsolták a reklámot.

Bár Murray nagy mókamester hírében áll, a reklámblokk után sem tűnt józanabbnak, az interjú közben a fejét tapogatva igyekezett mentegetni magát.

- Éppen most voltam Lettermannál, aztán vacsoráztam, tudja, ettem egy kis osztrigát, kacsát, és ittam hozzá rozét és vörösbort. Utána meg rohantam ide, mert Jim mesélte, hogy őt is meghívta, én meg rákérdeztem, hogy nem baj, ha én is jövök? Mondtam neki, hogy szerintem remek munkát végez... szóval amikor szólt, hogy jöhetek, hát ki nem hagytam volna - mondta kissé zavarosan a műsorvezetőnek.

Akárhogy is, már a rozé és a vörösbor előtt is jócskán felöltött a garatra: Letterman show-jában kiugrott egy tortából, majd a kezében lévő vodkásüvegből néhányat húzva próbálta meggyőzni a tévést, hogy ne vonuljon vissza.

Nézd meg a kínos pillanatot videón is!

Még szerencse, hogy nem ütötte meg magát jobban Bill Murray.

Ezt is szeretjük