Élő adásban ismerte el! Fiatalabb nővel csalta meg feleségét a színész
Bill Cosby egy televíziós műsorban vallott hűtlenségéről és új könyve megjelenéséről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyilvánosan is beismerte Bill Cosby, hogy megcsalta feleségét, akivel már 50 éve élnek házasságban. A 77 éves színész egy televíziós műsorban vallott hűtlenségéről és arról, utoljára egy fiatalabb nővel csalta meg nejét.

Ahogy most megjelent, Cosby: His Life and Times című életrajzi könyvében először beszélt róla, kapuzárási pánikban szenvedett a negyvenes évei végétől, ezért lépett félre.

Megfogadta, megváltozik

Amikor azonban a The Cosby Show sorozattal debütált, rájött, hogy egy édesapa nem teheti meg ezt a gyermekeivel és azok édesanyjával. A műsor hatására is megfogadta feleségének, Camillának, hogy ezentúl hűséges lesz hozzá, és abbahagyja a nőzést.

Ezt nem teljesen tudta tartani, még az ötvenes éveiben is aktívan nőzött. Legutolsó barátnője jóval fiatalabb volt nála, és a híresség nem mindennapi módon szakított vele: meghívta őt és édesanyját is vacsorázni, majd az egyik fogás végén kendőzetlenül kidobta a fiatal lányt.

A színésznek számos botránya volt hatalmas libidója miatt. Shawn Upshaw és lánya, az akkor 22 éves Autumn Jackson apasági pert indított ellene 1997-ben.

Cosby azt elismerte, hogy a nővel viszonya volt, azt azonban tagadta, hogy a lányhoz bármi köze lenne, végül a színész felesége kérte, hogy végezzenek el egy DNS-vizsgálatot. Végül a lányt börtönbüntetésre ítélték, mert megpróbálta 4 millió dollárra megzsarolni a színészt.

Felesége őszintén vallott a hűtlenségről

2006-ban Andrea Constand perelte be, ugyanis azt állította, Cosby még 2004-ben elkábította és megerőszakolta. Másik 13 nő is jelentkezett, akik ugyanezt állították.

Oprah Winfrey műsorában Camilla Cosby őszintén beszélt férje hűtlenségéről.

- Mindketten fiatalok voltunk, amikor összekerültünk. Sok mindenen mentünk át. Nehéz megtanulni együtt élni valakivel. Azt, hogy ne legyél önző, hogy vállald a felelősséget a tetteidért, valamint arra is gondolj, egy-egy tetteddel kit bántasz meg. Az együtt töltött idő alatt átváltozol. Megszabadulsz minden poggyásztól, amit cipeltél. És aztán ott álltok egymással szemben, és el kell döntened, hogy megéri-e megmenteni ezt a kapcsolatot, szeretitek-e egyáltalán egymást, vele akarsz-e lenni. Én döntöttem - mondta. 

A színészt meghívták múlt héten Jimmy Fallon műsorába is, ahol kendőzetlenül beszélt hűtlenségeiről, valamint arról, hogy a sok szenvedés után igazán szoros lett a kapcsolata feleségével, akivel még mindig ég közöttük a láng, 50 év után is.

Ezt is szeretjük