Emiatt halt meg valójában Bill Paxton - A boncoláskor kiderült az igazság
61 évesen hunyt el a Titanic főszereplője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Titanic jóképű kincsvadászát alakító Bill Paxton február 25-én örökre lehunyta a szemét - a szívműtétje közben stroke-ot kapott, és már nem tudták megmenteni az orvosok. De mint a boncoláskor kiderült, az egész egy teljesen más betegségre vezethető vissza, a színész szívbillentyűi ugyanis gyerekkori reumás láza miatt sérültek meg - ez okozta végül a halálát is.

A sztár korábban már mesélt a betegségről, ami gyermekként nagyon megviselte, azonban azt senki nem gondolta, hogy ilyen következményekkel jár majd:

- Délután egy hokimeccsen voltam, aztán éjjel arra ébredtem, hogy iszonyúan fáj a csuklóm. Később kiderült, hogy egy csúnya torokgyulladás hozadéka ez a reumás láznak nevezett betegség. Sokáig ágynyugalomra voltam ítélve, és mivel akkor még televízió se volt, olvasgattam - mesélte a betegségéről.
 

Sztárok, akik halálának okára nehezen derült fény

2009-ben Brittany Murphy hirtelen halála mindenkit megrázott. A színésznőre a zuhanyzójában találtak rá, a halál oka hivatalosan tüdőgyulladás, vérszegénység és néhány bevett gyógyszer szerencsétlen kombinációja volt. Később azonban kiderült az igazság - nézd meg azokat a sztárokat, akiknek sokára derült fény a haláluk valódi okára!

Ezt is szeretjük