Fotók! Óriásit hasalt a holtrészeg Bianca Gascoigne
Bianca Gascoigne előbb szinte eszméletlenre itta magát, aztán hatalmasat esett a lesifotósok előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárokkal is gyakran előfordul, hogy némiképp többet isznak a kelleténél, ám pechjükre az ő botlásaikat szinte minden esetben megörökítik a lesifotósok.


Nem kevés hírességet láttunk már holtrészegen fetrengeni, Lily Allen többször is ájulásig piált, de Tara Reid és Kiefer Sutherland is butára itta már magát nem egy alkalommal.

Alig állt a lábán

Ezúttal Bianca Gascoigne nézett a pohár fenekére, aminek meg is lett a súlyos következménye. A 22 éves brit glamúrmodell ugyanis az este végére már szinte lábra sem tudott állni, úgy kellett a biztonsági embereknek kitámogatniuk.

Ám amikor egy pillanatra elengedték az erős kezek a modell legyengült testét, Bianca rongybábuként rogyott össze mindenki szeme láttára.

Nem ez volt az első, és feltehetően nem is az utolsó eset, hogy egy részeg sztárt szó szerint térdre kényszerített az alkohol.

Bianca Gascoigne a modellkedés mellett televíziós személyiségként is hírnevet szerzett magának.

Először azzal keltett feltűnést, hogy különféle műsorokban nyíltan beszélt arról, milyen volt felnőnie egy olyan házban, ahol az apja rendszeresen bántalmazta az anyját.

Ezek után apa és lánya teljesen elhidegült egymástól, habár nem olyan régen mégis sikerült kibékülniük.A modell sosem tagadta, hogy egy, a Fidzsi-szigeteken forgatott valóságshow miatt fújatta fel - két lépésben - melleit, ám saját bevallása szerint ezzel egyszer és mindenkorra végzett a plasztikáztatással.
Ezt is szeretjük