Egy hónappal előbb jött a vártnál! Megszületett az énekesnő kislánya

Vége a spekulációknak, most már biztos, hogy Beyoncé szombat este életet adott kislányának.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Most már hivatalosnak tekinthető, hogy megszületett a világhírű énekesnő, Beyoncé első gyermeke. A 30 éves sztár októberben még azt nyilatkozta, a kicsi februárra várható, ám egyre méretesebb babapocakja láttán sokan kételkedtek a szülés időpontjában.

Néhány pletykalap már az év végén azt állította, szilveszter előtt egy nappal világra jött az R&B sztár kislánya. A híreszteléseknek maga az énekesnő vetett véget, amikor szilveszter estéjén még mindig nagy pocakkal jelent meg egy brooklyni étteremben.

Nagy volt a titkolózás

Beyoncé a hétvégén álnéven jelentkezett be a New York-i Lenox Hill kórházba, állítja az E!Online magazin.

A Daily Mail azt is tudni véli, hogy az énekesnő az intézmény teljes negyedik emeletét kibérelte, ami 1,3 millió dollárjába került. Az alkalmazottaknak le kellett adniuk a telefonjukat, és még a biztonsági kamerákat is letakarták.

A január 7-én, szombaton este, előre tervezett császármetszéssel világra hozott kis jövevényhez máris sztárok hada gratulált. Rihanna, a büszke apa, Jay-Z felfedezettje a Twitteren tett bejegyzést: Üdvözlünk a világon, Carter hercegnő! Szeretettel, Rih nagynéni!

Nevének különleges jelentése van

A kislányt Ivy Blue Carter néven anyakönyvezték. Vezetéknevét természetesen az apja után kapta. Kevesen tudják, hogy a 42 éves rapper, Jay-Z polgári neve Shawn Corey Carter.

A Houston Chronicle már azt is megfejtette, a sztárpár miért épp az Ivy Blue mellett döntött. Blue egyszerűen azért lett, mert a kék a sztárapa kedvenc színe, ami már néhány albumának nevében is szerepelt, így például a Blueprint-trilógiáéban.

Ivynak pedig azért nevezték el, mert abban benne van a római négyes, Beyoncé egyik albumának címe, a pár április 4-ei házassági évfordulója, valamint mindkettejük születésnapja: az énekesnőé szeptember 4-én, az énekesé december 4-én. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ivy Blue Carter az énekes-színésznő és férje, a világhírű rapper és zenei producer, Jay-Z első gyermeke. A pár 2008 áprilisában házasodott össze.

Ezt is szeretjük