A nagy leleplezés! Ilyen Beyoncé énekhangja valójában, ha nincs mögötte zene és vokál
A VMA-n rögzítették
Beyoncé hangja külön hangsávon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az interneten terjed jó néhány kínos hangfelvétel Britney Spearsről vagy éppen Enrique Iglesiasról, amin egyértelműen hallatszik, éneklésből nem állnak a helyzet magaslatán. Legutóbb pedig, a vasárnapi VMA kapcsán a számos Grammyvel díjazott Taylor Swift hangjáról is kiderült, bizony elég gyengécske, ha élő előadásról van szó - ez utóbbi videót azóta el is távolították a Youtube-ról.

Beyoncé azonban a kellemes ellenpélda - a 32 éves énekesnő szintén a vasárnapi MTV Video Music Awards gálán lépett fel, és adott egy 16 perces minikoncertet. Ennek élő felvételéről választották aztán le a sztár hangját, és egy külön videóba ágyazták be, hogy kiderüljön, vajon mi az igazság az ő énektudását illetően.

Bár Taylor Swift rajongói azzal védték meg kedvencüket, hogy a színpadon ugrálva senki sem tud tisztán és erőteljesen énekelni, elég meghallgatni Beyoncét, akinek akkor is tisztán cseng a hangja, amikor sem a zene, sem a vokál nem javítja fel a háttérből. Sőt, a felvételből az is kiderül, tényleg élőben adta elő a dalait, és annak ellenére sem segítettek rá fél-playbackkel, hogy közben táncolt a színpadon.

A legszebb ruhák a 2014-es VMA gálán

Nézd meg, mit viselt Beyoncé és a többi sztár a vasárnapi vörös szőnyeges eseményen!

Ezt is szeretjük