Nem szégyelli meztelen bájait a bálnatestű Beth Ditto

Az énekesnőt egyáltalán nem zavarja, hogy ország-világ láthatja hájas testét. Ha teheti, ledobja a ruháit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság már nem számít szenzációnak, ha a sztárhölgyek meztelenül pózolnak a férfimagazinok címlapján. Mindjárt más a helyzet azonban, ha egy enyhén szólva túltáplált híresség tárja ország-világ elé pucér bájait.


Beth Ditto nem az a szégyellős fajta, pedig a zéróméretet istenítő világban ugyancsak kilóg a sorból. A The Gossip nevű zenekar énekesnőjének pontos testsúlyát nem ismerjük. De ha azt mondjuk, hogy a sztár rubensi idomokkal büszkélkedhet, még nagyon finoman fogalmaztunk.

A polgárpukkasztó magatartásáról elhíresült Beth azonban nemcsak nyíltan felvállalja, de még élvezi is kövérségét, és minden alkalmat megragad arra, hogy mások is megcsodálhassák gömbölyű formáit.

A duci díva többször vállalt már merész fotózást, és végül a Love magazin közölte első, teljesen pucér képeit. Beth a Playboy megadögös szexbombáit megszégyenítő profizmussal pózol a buja felvételeken.

Elég csak a hatalmas médiavisszhangot kiváltó címlapfotót megnézni ahhoz, hogy lássuk: nemcsak a negyvenkilós, szilikonmellű szöszik lehetnek szexisek pucéran.

Amikor csak teheti, ledobja a ruháit

Sokak számára hihetetlennek tűnhet, de igaz: a leszbikus hírességet korábban az NME-díjkiosztón Az év legszexisebb nője címre jelölték, amit végül csak Kate Moss tudott megszerezni előle.

Ez is bizonyítja, hogy a női vonzerő elsősorban nem a tökéletes alakon vagy a csinos pofin múlik, hiszen Beth igencsak távol áll napjaink szépségideáljától.

Nem elég, hogy kövér, de nem szőrteleníti a hónalját, sőt még dezodort sem használ. Ennek ellenére van önbizalma és bátorsága ahhoz, hogy meztelenül álljon a kamerák elé, vagy hogy koncertjein váljon meg a ruháitól. A duci sztár ugyanis éneklés közben is előszeretettel vetkőzik.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Részben azért, mert elmondása szerint iszonyú melege szokott lenni a színpadon, részben pedig azért, hogy megváltoztassa az emberek előítéleteit a kövérséggel kapcsolatban.

Ezt is szeretjük