Ezért a színészért őrülnek meg most a nők! Pedig nem is igazán jóképű
Fotók!
2014 kétségkívül Benedict Cumberbatch éve volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014 kétségkívül Benedict Cumberbatch éve volt. A 38 éves brit színészre a 2010-es Sherlock sorozat kapcsán kezdtek felfigyelni - élvezetes alakítása aztán belépőt jelentett olyan hollywoodi alkotásokba, mint a Star Trek vagy a Hobbit-filmek, melyek A hobbit: az öt sereg csatája című epizódját éppen a napokban kezdték vetíteni a hazai mozik.

A kasszasikerek mellett pedig a sztár okosan olyan szerepeket válogatott ki, ahol megcsillanthatta karakterformáló képességét. Ám a sikerektől sem szállt el, jófejsége miatt rengetegen imádják, ő is részt vett például a jeges vödrös kihívásban, de akkor is felejthetetlen volt, amikor egy interjúban Jar Jar Binks hangját utánozta. Nemrégiben pedig egy jótékonysági akció kapcsán ruhástul megmártózott egy tóban, megidézve ezzel Mr. Darcyt a Büszkeség és balítélet egyik emlékezetes jelenetében.

Nem csoda, ha a nők is odavannak érte, még akkor is, ha tudják, a színész már foglalt: Cumberbatch ugyanis novemberben megkérte barátnője, Sophie Hunter kezét. Rajongói külön nevet is kitaláltak, és Cumberbitchesnek hívják magukat. Igaz, maga az érintett egyáltalán nem boldog ettől a névtől, szerinte szexista és megalázó, ezért arra kérte a fanokat, használjanak valami mást helyette.

Nézz meg fotókat Benedict Cumberbatch-ről!

Színészek és szerepek

Szavazz egy kattintással, szerinted melyik szerepben néznek ki jobban az ismert színészek!

Ezt is szeretjük