Fotó: ő volt Ross szöszi kisfia a Jóbarátokban! Most így néz ki az egykori gyereksztár

A Ben Gellert alakító Cole Sprouse májusban diplomázott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 22 éves Cole Sprouse játszotta annak idején Ross Geller szőke kisfiát, Bent a Jóbarátokban. Azóta 11 év telt el.

Kevesen tudják, de a színésznek van egy ikertestvére, Dylan, aki szintén gyerekszínészként kezdte, sőt, közösen játszották el mai napig leghíresebb szerepüket Adam Sandler 1999-es Apafej című vígjátékában. Ebben egymást váltva alakították Juliant.

Felnőttek és lediplomáztak

A fiúk augusztusban lesznek 23 évesek, május közepén már a diplomájukat is megszerezték. Cole régészetet tanult, míg Dylan videojáték-tervezést.

- Próbáltunk tenni a gyereksztárokat érintő sztereotípiák ellen, persze volt, hogy hibáztunk, de most nagyon örülök, hogy egyetemre mentünk - írta Dylan a diplomaosztón készült kép mellé.

- Okosabb, jobb, gyorsabb, erősebb. Befejeztük az egyetemet, jön a következő lépés - üzente Cole egy másik közös fotójuk mellett.
Cole és Dylan Sprouse-t legutóbb a Disney saját gyártású sorozatában, a Zack és Cody a fedélzetenben lehetett látni, amit 2011-ben vettek le a műsorról.
Az azóta eltelt időben a tanulással foglalkoztak, egyelőre nem tervezik, hogy visszatérnek a képernyőre.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük