Kórházban ápolják! 32 hetes terhesen elvesztette babáját a műsorvezető felesége
Ben Fogle felesége nem tudta kihordani a babát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Fogle rendező-műsorvezető, akit a Viasat Explorer nézői a Ben és James az Arab-sivatagban című túlélőműsorból ismerhetnek, szomorú hírt közölt a szóvivőjén keresztül.

- Tragikus módon Marina és Ben Fogle elveszítették kisbabájukat a terhesség 32. hetében. Marina még mindig kórházban van. Mindkettejüket mélyes lesújtották a történtek, ezért arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban. Köszönjük a megértést! - állt a közleményben.

A terhesség hírét a tévés áprilisban jelentette be a Twitteren. A párnak már van két gyermeke, de Marinának volt már vetélése, mielőtt kisfia, Ludo megszületett 2009-ben. Később pedig komplikációk adódtak a terhesség során, így Ludót sürgősségi császárral hozta világra - emiatt a kisfiú tüdeje összeomlott, és három napig az intenzíven ápolták. Kislányuk, Iona 2011-ben született.

Ben és Marina 2006-ban házasodtak össze, és ismert párnak számítanak az Egyesült királyságban, a férfinak viaszszobrot is állítottak a Madame Tussaud's múzeumban, és annak idején hivatalosak voltak Vilmos és Katalin esküvőjére is.

Sztárok tragédiái

A tragédiák a sztárokat sem kímélik, nézd meg galériánkat, ahova néhány szomorú esetet gyűjtöttünk.

Ezt is szeretjük