Felesége előtt is titkolózott! Válságba jutott az ismert színész házassága
Ben Affleck állítólag illegális pókerpartikon veri el a pénzét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több külföldi bulvárlap is arról számolt be a közelmúltban, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner házassága komoly válságba jutott, mivel a 38 éves amerikai színészen elhatalmasodott a játékszenvedély, emellett pedig állítólag újra iszik is, habár saját bevallása szerint 2001 óta nem nyúlt alkoholhoz.

A Star magazin értesülései szerint az elmúlt években rendezőként is sikeresen bemutatkozott Ben Affleck megszállott pókerjátékos, aki illegális pókerpartikon milliós tétekben játszik, minderről pedig hosszú ideig fogalma sem volt a feleségének.

"Könnyen egyedülálló anya lehet belőle"

- Jennifer teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Ben kártyázik, iszik és csajozik. Ha a dolgok rosszabbra fordulnak, Jen könnyen egyedülálló anyává válhat - nyilatkozta egy bennfentes a bulvárlapnak, ám ez még korántsem minden.

- Miközben pókereztünk, Ben gyakran viccelődött velünk, hogy azt mondta Jennek, az anonim alkoholisták gyűlésére ment. Aztán hozzátette, hogy haza kell érnie, mielőtt a felesége rájön, hogy valóban hol is van a férje - árulta el az egyik kártyapartnere.

A Star magazin azonban további kellemetlen és sötét titkokra is fény derített, melyek szerint volt olyan is, hogy az Oscar-díjas színész-rendező 400 ezer dollárral tartozott Ron Meyer mozimágnásnak, aki mellesleg Tobey Maguire apósa.

Világhírű sztárokkal hazardírozik

Nem mellékes információ, hogy a hetente kétszer megrendezett illegális pókerpartik kapcsán a közelmúltban nemcsak Ben Affleck, hanem Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio és Matt Damon neve is felmerült, jogi eljárást azonban egyelőre nem indítottak ellenük.

Egyébként a rossznyelvek szerint Ben Affleck is kivette a részét a pókerpartik megszervezéséből: a Ben's Game nevezetű underground játszmákat először a Beverly Hills-i Grand Havana Roomban, majd a Prego Ristorantében tartották, Affleck pedig az utóbbi helyen bukott 400 ezer dollárt.

- Ben nagyot bukott. Felrúgta az asztalt, és hirtelen kiviharzott. Ezt követően hónapokig nem láttuk. Egy csomó rossz filmben szerepelt, és nem volt a láthatáron semmi komolyabb projekt, mindenki kérdezte is, hogy vajon leégett-e teljesen. De mind tudtuk, hogy egy Ron Meyer-féle üzletembert nem verhet át. Az a hollywoodi karrierjének a végét jelenthette volna. Kész öngyilkosság. Ezért aztán kifizette Ront, majd újra feltűnt a pókerpartikon - nyilatkozta egy másik bennfentes.

Ben Affleck szóvivője természetesen rögtön cáfolta a beszámolókat, azt nyilatkozta a Gossip Copnak, hogy mindezekből egyetlen szó sem igaz - ám ez a kétkedőket, köztük a családját minden bizonnyal egyáltalán nem nyugtatta meg.

Ezt is szeretjük