Ben Stillert emiatt nem láthatod annyit a képernyőn - 54 évesen már nem bohóckodik vígjátékokban

Manapság jobban érzi magát a kamera másik oldalán.

ben-stiller-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elég csak pár címet felsorolnunk Ben Stiller életművéből: az Apádra ütök-filmek, a Trópusi vihar vagy A kábelbarát hallatán egyből egyértelművé válik, hogy ő volt a 2000-es évek ügyeletes komikusa. Azonban pár éve alig látni őt a mozivásznon, ennek pedig megvan az oka.

Ő volt az örök vicces fiú, aki mindig meg akarta nevettetni a nézőket. Aztán fordulóponthoz ért a karrierjében. 2013-ban mutatta meg először, hogy van egy komolyabb oldala is. A Walter Mitty titkos élete című film főszereplőjeként és rendezőjeként bebizonyította, hogy nem csak a bohóckodás megy neki.

Ben Stiller új irányt vett

Ezután még kicsit visszakacsintott egy régi szerelemgyerekéhez, és leforgatta a Zoolander második részét. A film hatalmasat bukott a mozikban, és a kritikusok körében sem aratott nagy sikert. Olyannyira rossznak találták, hogy összesen hét Arany Málna-díjra jelölték, amiből egyet meg is nyert.

Ez volt az utolsó lökés, hogy búcsúzzon a humortól. 2018-ban az akkor 52 éves sztár 180 fokos fordulattal vágott bele az új projektjébe. A Szökés Dannemorából című minisorozattal végleg leszámolt azzal a sztereotípiával, hogy ő csak a nevettetéshez ért. 

 A sötét, igaz történeten alapuló sztorit imádta a közönség és a szakma is: 12 Emmy-, és két Golden Globe-jelölést zsebelt be a széria, amelyből egyet szoborra is váltott, hála a főszereplő, Patricia Arquette zseniális játékának.

- Imádtam, hogy nem kellett játszanom. Eddig minden filmben szerepeltem, amit rendeztem. Sokkal jobban felértékelődött számomra a közös munka a színészekkel, ezt találtam a legélvezetesebbnek - nyilatkozta Ben Stiller a Variety magazinnak 2019-ben.

Producerként is tevékenykedik, jelenleg hat projekt fut a neve alatt, de a rendezői széktől sem maradt sokáig távol. Két sorozaton is dolgozik. A Severance című drámájában újra Patricia Arquette tűnik majd fel, míg a Super Sad True Love Story elnevezésű széria egy orosz fiú és egy New York-i lány szerelmének történetét dolgozza fel. 

A régen látott Cameron Diaz és férje

Cameron Diaz, mióta visszavonult a színészkedéstől, sokkal ritkábban mutatkozik nyilvános eseményeken. Néha azonban a lesifotósoknak sikerül róla egy-egy új felvételt készíteni. Képes összeállításunkban felvételeket láthatsz Cameron Diazról és Benji Maddenről.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük