Jennifer Lopezt és Ben Afflecket így fotózták le együtt: 17 évvel a szakításuk után egy luxushelyen pihentek
A rajongók drukkolnak, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez újra egy párrá váljanak.

bennifer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Ben Affleck, vagy ahogy a média becézte őket, Bennifer, a 2000-es évek egyik legszebb álompárjának számítottak. 2002-ben szerettek egymásba a Gengszter románc forgatásán.

Két évig tartott a szerelmük, bár eljegyezték egymást, sosem álltak oltár elé, végül 2004-ben szakítottak, ezután Affleck Jennifer Garnerbe szeretett bele, akivel családot alapított, Lopez a szakításuk évében Marc Anthonyval házasodott össze. Mind a kettejük házassága tönkrement a 2010-es években, és bár utána is voltak más emberekkel kapcsolataik, jelenleg mind a ketten szinglik, de lehet, már nem is olyan sokáig? Nos, a legfrissebb hírek szerint a híres exek újra közelebb kerültek egymáshoz.

Ben Affleck és Jennifer Lopez újra együtt töltöttek egy kis időt

Jennifer Lopez magánéletétől már hónapok óta hangos a sajtó, ugyanis vőlegényével, Alex Rodriguezzel végleg elváltak az útjaik. Áprilisban erősítették meg, hogy nincsenek együtt, előtte Rodrigueznek volt egy kisebb botránya, februárban azzal vádolták meg, hogy megcsalta az énekesnőt. A hír megjelenése után kezdett mozogni a léc alattuk, végül Lopez mondta ki a végszót. Az 51 éves díva szakításuk után két héttel exével, Ben Affleckkel lógott, ami valószínűleg olyan jól sikerült, hogy a múlt hétvégét ismét együtt töltötték. Egy lesifotós egy autóban ülve fotózta le őket.

A két sztár Montana egyik luxus-síparadicsomában jártak, a Big Sky Resortban. A People magazin információi szerint több napot töltöttek el kettesben.

- Jennifer több napot Bennel töltött vidéken. Erős a kötődés köztük, bár minden gyorsan és intenzíven alakult ki, de Jennifer nagyon boldog - számolt be a forrás a lapnak.

Az elmúlt napokban állítólag nagyon élvezték egymás társaságát, még egy Montanában megrendezett bulin is részt vettek együtt. Nemcsak vidéken, hanem Los Angelesben is látták együtt őket, miután visszatértek a mini vakációjuk után. A két híresség egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy tényleg összejöttek-e, azonban az tény, hogy nincsenek egymás felé semleges érzéseik, hiszen akkor nem találkoztak volna egymással. 

Előző hónapban Ben Affleck az InStyle magazinnak arról áradozott, mennyire fantasztikusan fest az 51 éves sztár.

- Hol tartod az ifjúság forrását? Miért nézel ki ugyanúgy, mint 2003-ban? Én bezzeg a legjobb napjaimon is úgy festek, mint egy negyvenes - idézte szavait a lap, amire Lopez is reflektált a magazinon keresztül:

- Nincs semmilyen titkom a JLo Beauty kozmetikai termékeimen kívül. Mindenkinek nagy örömmel odaadom az összes termékemet. Ben nagyon vicces! Ő is nagyon jól néz ki most is - fogalmazta.

A rajongók izgatottan várják az új információkat a két sztárról, sokan drukkolnak nekik.

Jennifer Lopez együtt énekelt édesanyjával

Jennifer Lopez a múlt héten egy jótékonysági eseményen lépett fel, csodásan festett a sztár.

Ezt is szeretjük