Ben Afflecken röhög a fél internet: így kapták le Jennifer Lopez oldalán

Ben Affleck elkísérte Jennifer Lopezt a 2023-as Grammy-gálára, a színészről készült felvételek vírusszerűen elterjedtek a neten.

ben-és-jen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Ben Affleck sem hagyhatták ki az idei Grammy-gálát, amelyet magyar idő szerint hétfő hajnalba Los Angelesben rendeztek meg.

Az énekesnőt és színésznőt érte a megtiszteltetés, hogy átadja a díjat a legjobb popalbum készítőjének. Mint minden gálán, itt is voltak zenés performanszok, a kamera pedig nemcsak a fellépőket, hanem a bulizó hírességeket is vette. Nos, Ben Affleck ezekben a pillanatokban sokak arcára csalt mosolyt. Bár egyesek átestek már a ló túloldalára a viccelődéssel, azonban sokan a sztár védelmébe keltek.

Ben Affleck és Jennifer Lopez a 2023-as Grammy-gálán

Az Entertainment Tonight egy rövid TikTok-videót készített, amelyben bemutatta, Ben Affleck milyen arcokat vágott a fellépések közben. Míg a felesége láthatóan élvezte a zenét, a színész szinte meg sem mozdult, illetve az arcáról sem az volt leolvasható, mennyire jól érezné magát.

@entertainmenttonight Do you think Ben has a case of the Sunday Scaries? 😂 #GRAMMYs #GRAMMYs2023 #BenAffleck ♬ original sound - Bongo Cat Daily

A kommentelők közül sokan nevetős emojikkal reagáltak a videó alatt.

"Ha tényleg színész, miért nem tudja eljátszani, hogy jól érzi magát?" "Ben szíve szerint pizsamában lenne, és korán lefeküdne, érzem!" "Minden olyan férfi tud azonosulni Ben Affleckkel, aki elkíséri a kedvesét vásárolni!" "Sajnálom Lopez kisasszony, de még egy férfit elveszített! Fuss Ben, fuss!" - viccelődtek.

Egyesek már a válásukat vizionálták, amit mi már túlzónak gondolunk, hiszen egy ilyen rövid videós összeállítás nem tud teljes képet mutatni két ember párkapcsolatának a működéséről. "Nem adok fél évnél többet ennek a házasságnak!" "A válás már közeleg!" "Azt hiszem, kezd összeomolni annak nyomásától, hogy most már ő Mr. Lopez, és kezd rájönni, hogy miért nem vette el első körben. Nem a publikumnak él" - fogalmazták.

Voltak természetesen olyan emberek is, akik a színész védelmébe keltek: "Miért ilyen kegyetlen vele mindenki? A pasas csak próbál józan maradni, elég nehéz ezt megtenni egy olyan partin, ahol ömlik az alkohol!" "Ő éppen leszokóban van! Ezek az események biztosan nagyon nehezek lehetnek számára. Legyünk mindnyájan kedvesek, remélem, hogy minden rendben van vele!"

Női sztárok a 2023-as Grammy-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok a 2023-as Grammy-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük