Ben Afflecket Jennifer Lopez erkélyén kapták le a fotósok: 17 évvel a szakításuk után újra izzik köztük a levegő

Ben Affleck és Jennifer Lopez le sem tagadhatják már, hogy újra együtt vannak.

bennifer-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 11-én írtunk arról először, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck 17 évvel az eljegyzésük felbontása után eltöltöttek egy hosszú hétvégét Montana egyik luxus-síparadicsomában, a Big Sky Resortban.

Azóta a sajtó sokkal több figyelmet szentel a két hírességnek, hiszen emberek milliói kíváncsiak rá, hogy vajon tényleg összejöttek-e. Még Affleck jó barátja, Matt Damon is drukkol nekik, hogy újra egy párt alkossanak. Tegnap újabb lesifotók készültek róluk, amelyek azt bizonyítják, hogy a két sztár újra egymásba szeretett.

Jennifer Lopez és Ben Affleck le sem tagadhatják, hogy újra összejöttek

Afflecket Lopez Miamiban található villájának erkélyén fotózták le, az egyik lesifotós több felvételt is készített a színészről, valamelyiken még a gyönyörű énekesnő és színésznő is szerepel. Az egyik képen Lopez nagyon mosolygott, valószínűleg kellemesen érezte magát a színész társaságában. A fotókat az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted meg.

A két hírességet Miami egyik edzőtermében is látták a hétvégén, egy bennfentes így nyilatkozott róluk az In Touch Weekly magazinnak:

- Egyértelműen ott folytatják tovább a kapcsolatukat, ahol abbahagyták, még csókolóztak is edzés közben, és nagyon játékosan viselkedtek egymással - mesélte a szemtanú.

Bár külön érkeztek az edzőterembe, viszont már együtt hagyták el a létesítményt, valószínűleg azért így csinálták, hogy ne hívják fel magukra az emberek figyelmét.

Lopez és Affleck 2002-ben, a Gengszter Románc című film forgatásán szerettek egymásba. A színész Larry Giglit alakítja, aki maffiózónak készül. Főnöke megbízza egy kaliforniai vizsgálóbíró testvérének az elrablásával. A rutinmunkának hitt feladat kis híján az őrületbe kergeti, ráadásul bizalmatlan főnöke a nyakára küldi Rickit, a rideg bérgyilkosnőt, akit J. Lo alakít. A két teljesen más beállítottságú gengszter persze ki nem állhatja egymást, és ahol csak tudnak, keresztbe tesznek egymásnak. Persze később fellobban a láng közöttük.

Eljegyezték egymást, a lapok pedig rendszeresen beszámoltak a kapcsolatukról, sajnos a média túl nagy figyelme miatt 2003 szeptemberében elhalasztották az esküvőjüket, végül 2004-ben végleg szakítottak. Affleck Jennifer Garnerrel, Lopez Marc Anthonyval alapított családot. Akkoriban nem nyilatkoztak szakításuk okáról, ám Lopez 2016-ban a The Jess Cagle Interview-ban utalást tett arra, mi is vezetett odáig, hogy vége lett a szerelmüknek.

- Nem akartunk a nyilvánosság előtt kapcsolatban élni, egyszerűen csak a bulvárlapok felvirágzásának időszakában váltunk egy párrá. Úristen, rengeteg nyomással járt ez az egész, szerintem ha más időben jöttünk volna össze, máshogy alakultak volna a dolgok, ki tudja, mi történt volna, viszont őszintén szerettük egymást - fogalmazta.

Affleck korábban arról mesélt, hogy a média kegyetlenül bánt Lopezzel, amikor még együtt voltak.

Az emberek k**vára gonoszak voltak vele, szexista és rasszista módon. Csúnya és gonosz sz**ságokat hordtak össze róla az újságírók, amiket ha ma ugyanígy fogalmaznál meg, simán kirúgnának ezért. Most úgy tűnik nekem, hogy ünneplik és tisztelik őt a munkájáért, illetve azért, ahonnan jött, és amiket elért az életében, ahogy azt tényleg kell! - nyilatkozta a The Hollywood Reporternek.

A két sztár egyelőre nem állt a nyilvánosság elé, hogy megerősítsék kapcsolatukat.

Ő Sylvester Stallone felesége

Képes összeállításunkban megnézheted a világhírű akciósztár szép feleségét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük