A népszerű modell így nézett ki a plasztikája előtt: Bella Hadid sokáig tagadta a műtétjét

Bella Hadid nagyon másképp nézett ki a plasztikai műtétje előtt.

bella-hadid-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bella Hadid 2014-ben szerződött az IMG Modelshez, ugyanebben az évben debütált manökenként a New York-i divathéten, a Desigual márka kreációit viselte akkor. Egyre népszerűbb lett, a legnagyobb divatcégek kezdtek vele dolgozni, karrierje során olyan márkák kifutóin vonult végig, mint a Chanel, a Dior, a Miu Miu, a Versace vagy a Givenchy.

Mióta korunk egyik legnépszerűbb modelljévé vált, a külseje rendszeresen megmozgatta a rajongók fantáziáját, régi fotói miatt többen úgy vélték, hogy nemcsak az anyatermészetnek köszönheti a szépségét, hanem a plasztikának is, ám 2018-ban az InStyle magazinnak még tagadta, hogy valaha is átalakíttatott volna valamit az arcán. A legfrissebb Vogue interjújában azonban bevallotta, valóban átszabták az orrát, de már megbánta a beavatkozást.

Bella Hadid a plasztikai műtétje előtt

Bella Hadid kamaszkori fotói rendszeresen előkerülnek, ha szóba kerül a plasztikai műtétje. Az alábbi összevágott felvétel jobb oldalán látható kép 2010-ben, 13 évesen készült róla a vörös szőnyegen. Ekkor még nem feküdt kés alá, ám nem is telt el olyan sok idő a fotó készülte és a műtétje között. Ugyanis pont 14 esztendősen plasztikáztatta az orrát.

Bella Hadid napjainkban és 2010-ben, a műtétje előtt.
Bella Hadid napjainkban és 2010-ben, a műtétje előtt.
Fotó: Getty Images Hungary, Profimedia

- Bárcsak meghagytam volna úgy az orromat, amilyennek örököltem. Szerintem megtanultam volna elfogadni azt is - fogalmazta.

Rajongói más beavatkozásokkal is megvádolták, például azzal, hogy felvarratta a szemeit, átszabatta az állkapcsát, hogy vékonyabb legyen az arca, illetve feltöltette az ajkait. Ezeket a vádakat egytől-egyig tagadja.

- Az emberek azt hiszik, hogy teljesen elb***tam az arcomat, csak azért, mert van egy tinikori kép rólam, amin pufi az arcom. Biztos vagyok benne, hogy most te sem úgy nézel ki, mint 13 évesen, nem igaz? Soha nem töltettem fel semmimet, szögezzük ezt le. Semmi bajom nincsen ezzel, de nem az én világom - fogalmazta.

Mohamed Hadid ingatlanfejlesztő és Yolanda Hadid, a The Real Housewives of Beverly Hills tévés szereplőjének lánya mindig is sok nehézséget élt át a külseje miatt. Mindenki az egy évvel idősebb nővérével, Gigivel hasonlította őt össze.

- Én voltam a rondább testvér. Én voltam a barna. Nem voltam olyan menő, mint Gigi, nem voltam olyan nyitott. És sajnos, amikor annyiszor vágják ezeket a dolgokat a fejedhez, egyszerűen elhiszed ezeket.

Julia Volkova a plasztikai műtétjei után

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott a t.A.T.u énekesnője, Julia Volkova.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük