Iszonyú bűzt áraszt David Beckham szája
Házastársi krízis: felesége már meg sem bírja csókolni!
Kínos titok került napvilágra a híres sportolóval kapcsolatosan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire tutin néz is ki David Beckham, a szaga bizony hagy némi kívánnivalót maga után. Egy magazin állítása szerint ugyanis förtelmes bűz tanyázik a sztár szájában!

Morcos hangulatban Posh

A focista tavasszal írt alá egy szerződést a Go3 nevű, étrendkiegészítőket gyártó céggel, melynek Omega 3 Halolaj kapszulájának népszerűsítésében részt is vesz.

- Gyerekkorom óta focizom, és már akkor megtanultam, hogy a megfelelő táplálkozás és a kiegyensúlyozott étrend mennyire fontosak az egészség és a fittség megtartásában.

Ezért csatlakoztam a Go3-hoz, mert szeretném, ha minden gyerek és felnőtt megtudná, milyen egyszerűen beépítheti az Omega 3 zsírsav fogyasztását a mindennapjaikba – promotálta a terméket Beckham.

A testnek tuti, a szájnak undi

Persze arról nem ejtett egy szót sem, hogy bizonyos kellemetlen mellékhatásokkal is együtt jár, ha halból készült terméket fogyaszt az ember – nevezetesen a letagadhatatlan szájszaggal, mely többszöri fogmosással és állandó rágózással sem tüntethető el teljesen.

Ezért aztán nem csoda, hogy mostanság Victoria inkább elhúzódik férjétől, hangos fújolással kísérve, valahányszor a férfi meg akarná csókolni hites feleségét.

Azért remélhetőleg egyéb, deréktáji erényekkel elterelhető a figyelem a halbűzös leheletről: a legújabban készült Armani reklámkampány-fotók ugyanis azt bizonyítják, Beckham uraság nem szenved hiányt a férfiasság terén, így bizonyára akad egy-két ötlete, hogyan feledtesse el asszonykájával az orális problémát.

Ezt is szeretjük