Túl sokat mutatott magából a csúnyácska Beatrice hercegnő
A huszonéves hírességnek legutóbb a pimasz szél szerzett meglehetősen kellemetlen pillanatokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a yorki hercegnő leánykája nem csak édesanyja vörös fürtjeit és elálló fogsorát örökölte. Beatrice ugyanis a minap pontosan olyan látványban részesítette egy spanyol pólómeccs nézőit, mint a mama a londoni Hyde Park látogatóit tavaly decemberben.

Húgával mulatott

Csakúgy, mint Sarah Fergusonnak, leányának is a huncut széllel gyűlt meg a baja, ami egy óvatlan pillanatban belekapott Beatrice rövidke szoknyájába, és hatalmasat lebbentett rajta.

Mit rejt a szoknya?

Szerencsétlenségére az ifjú híresség egy átlátszó erkélykorlát mellett álldogált testvérével, Eugenie-vel, így aztán csak az nem látott a lila ruhadarab alá, aki nem akart, vagy éppen másfelé nézett.

Mindenesetre Beatrice igyekezett megőrizni méltóságát, és a kezével próbálta megzabolázni az önálló életre kelt szoknyácskát.

Éli a hírességek életét

A 21 éves nemeshölgy egyébként a University of London hallgatójaként előreláthatóan 2011-ben fog diplomázni történelem szakon.

Emellett jótékonykodik, mint a tragikusan elhunyt Diana hercegnő. 2002-ben HIV-fertőzött gyerekeket látogatott meg Oroszországban, tavaly pedig önkéntes munkát vállalt a Selfridges nagyáruházban.

Természetesen a botrányok sem kerülték el: hatalmas felhördülést keltett, hogy egy ideig a zűrös Paolo Liuzzóval járt. Ám végül szakítottak, miután kiderült, a férfinak köze lehetett egy amerikai diáklány meggyilkolásához.

Az utóbbi években pedig a hercegnő alkoholizálása keltett aggodalmat, állítólag még unokatestvéreit, Harry-t és Vilmost is az asztal alá tudta inni.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kicsapongásoknak azonban ára volt, Beatrice alaposan meghízott, és a túlsúlytól csak nemrég sikerült megszabadulnia.

Ezt is szeretjük