Beatrice hercegnő titokban ment férjhez jóképű párjához: Erzsébet és Fülöp sem hagyta ki a ceremóniát

Beatrice hercegnő július 17-én ment férjhez.

Beatrice-hercegnő
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi titokban mondták ki a boldogító igent a windsori kastélyban.

Erzsébet királynő imádott unokája a tervek szerint május 29-én házasodott volna, ám a koronavírusra való tekintettel lefújták a lagzit, ezt még a Buckingham-palota szóvivője jelentette be márciusban.

Beatrice hercegnő titokban mondta ki a boldogító igent

A hercegnő és sármos üzletember vőlegénye nem bírtak tovább várni, a titkos ceremóniát választották, még a palota sem jelentette be hivatalosan az új esküvő dátumát. A frigy helyszíne a windsori kastélyhoz közel lévő Mindenszentek kápolnája volt - jelen pillanatban Erzsébet királynő és Fülöp herceg is Windsorban tölti önkéntes karanténját.

Szerencsére Beatrice nagyszülei is megjelenhettek a ceremónián. Köztudott, hogy az uralkodónő és férje is a korukra való tekintettel a kiemelten veszélyeztetett csoportba tartoznak, emiatt március vége óta egyik családtagjukkal sem találkozhattak, ám az esküvőt nem hagyhatták ki.

A Daily Mail információi szerint Beatrice szülei, András yorki herceg és Sarah Fergusson is jelen voltak az eseményen. A koronavírus miatt megalkotott rendkívüli törvények szerint jelenleg Angliában maximum 30 fő vehet részt egy kápolnában tartott esküvőn, így csak szűk családi körben tudtak összeházasodni. Az eredeti terveik szerint összesen 150 vendéget hívtak volna meg a lagzira.

Erzsébet királynő ilyen csinos menyasszony volt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Erzsébet királynő a nagy napján, amikor kimondta a boldogító igent Fülöp hercegnek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük