Joker-szájú szörnnyé operálták a vénülő Barry Manilow-t
A kakadufrizurás művész a plasztikák miatt lassan úgy néz ki, mint Miki manó közeli rokona.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barry Manilow soha nem volt egy Adonisz, de andalító szerelmes dalaival minden romantikus lelkű hölgyrajongója szívét rabul ejtette.


A 66 éves énekes azonban, úgy tűnik, vénségére nem csak nótáival, hanem sármjával is szeretné elbűvölni a szebbik nemet.

A hetvenes évek egyik legnagyobb sztárjának számító amerikai művész annak idején olyan sikereket könyvelhetett el, amilyeneket csak kevesen a szakmában.

1978-ban egyszerre öt albuma szerepelt a legtöbbet játszott lemezek listáján. Ez rajta kívül csak Frank Sinatrának, Michael Jacksonnak és Johnny Mathisnak sikerült. Olyan slágerekkel betonozta be hírnevét, mint a Copacabana, a Mandy vagy a Weekend in New England.

Az új évezredben a nagy visszatérés is sikerült a fáradhatatlan hírességnek. 2005 óta folyamatosan turnézik, már több száz teltházas show van a háta mögött.

Őt is elkapta a plasztikaláz

A kakadufrizurás énekes nem egy férfiszépség, ám ez eddig a jelek szerint nem zavarta. Vénségére azonban őt is elkapta a sztárok plasztikamániája.

Nem csak ráncait varratta fel, hanem néhány botoxkúrán is részt vett, aminek eredményeként rosszabbul fest, mint valaha. Szája kísértetiesen emlékeztet a Batman-filmek Jokerére, manószerűvé torzult arca pedig viaszosan fénylik.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Még a kiszőkített tincsek sem teszik fiatalosabbá az összhatást, ám odaadó híveit valószínűleg ez sem riasztja vissza.

Ezt is szeretjük