Torz arcú vénember lett a Bee Gees jóképű énekese, Barry Gibb
A Bee Gees sztárja, Barry Gibb bizony jócskán veszített a sármjából az elmúlt évek során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, melyik együttes az a Bee Gees . Még ha a nevük nem is ugrik bel elsőre, de az olyan zenék, mint a Stayin’ Alive  - főleg a szemtelenül fiatal Travolta riszálásával kísérve – kitörölhetetlenül ott dübörögnek a fejben, mint a dicsőséges disco-korszak hangzó relikviái.


Ennek a legendás bandának volt a tagja Barry Gibb, aki gitárosból vált énekessé az idők során.

A Bee Gees-t eredetileg a három testvér: Robin, Maurice és Barry Gibb alapította 1958-ban, és egészen Maurice 2003-as haláláig működtek együttesként.

Több, mint 200 millió albumot adtak el

Természetesen a zenélést a tragédia után sem hagyták abba – ennek bizonyítéka a napokban készült fotó, melyen sokak megdöbbenésére a mindig sármos Barry Gibb látható.

Bár bizonyára nem erőlködött azon, hogy olyan sokan ráismerjenek a Los Angeles-i repülőtéren, azért mégiscsak bizarr az a külső, mellyel mutatkozott.

Nem elég, hogy a 62 éves sztár meglehetősen laza, mondhatni topis öltözékben várt a becsekkolásra, a szemébe húzott baseball-sapka, és főleg az alóla kivillanó püffedt arc igencsak megdöbbentette a körülötte állókat.

Nem beszélve a loboncként lógó ősz hajtincsekről, melyekkel éppen úgy nézett ki, mint a kapualjban révedező hajléktalanok.

Szerencsére azért normális esetben, vagyis amikor fellépése van, igyekszik gatyába rázni magát a híresség. Nemrég Ausztráliában lépett fel egy jótékonysági rendezvényen, ahol régi kedves ismerősével, Olivia Newton-Johnnal karöltve, egy duettel örvendeztették meg az egybegyűlteket. Bár tény, plasztika nyomait mutató arca azért közel sem emlékeztet egy tisztességben megráncosodott férfiúéra.

No, de minek is erőlködjön azon, hogy kifogástalanul nézzen ki! Van egy csinos felesége, öt gyermeke, ráadásul olyan sikereket tudhat a háta mögött a Bee Gees-zel, előadóként és dalszerzőtársként egyaránt, melyet csak kevesek tudtak felülmúlni a popszakmában. Ráadásul jellegzetes hangja ennyi idő elteltével is ugyanolyan - végül is, ez a lényeg, nem igaz?

Ezt is szeretjük