Torz arcú vénember lett a Bee Gees jóképű énekese, Barry Gibb

A Bee Gees sztárja, Barry Gibb bizony jócskán veszített a sármjából az elmúlt évek során.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, melyik együttes az a Bee Gees . Még ha a nevük nem is ugrik bel elsőre, de az olyan zenék, mint a Stayin’ Alive  - főleg a szemtelenül fiatal Travolta riszálásával kísérve – kitörölhetetlenül ott dübörögnek a fejben, mint a dicsőséges disco-korszak hangzó relikviái.


Ennek a legendás bandának volt a tagja Barry Gibb, aki gitárosból vált énekessé az idők során.

A Bee Gees-t eredetileg a három testvér: Robin, Maurice és Barry Gibb alapította 1958-ban, és egészen Maurice 2003-as haláláig működtek együttesként.

Több, mint 200 millió albumot adtak el

Természetesen a zenélést a tragédia után sem hagyták abba – ennek bizonyítéka a napokban készült fotó, melyen sokak megdöbbenésére a mindig sármos Barry Gibb látható.

Bár bizonyára nem erőlködött azon, hogy olyan sokan ráismerjenek a Los Angeles-i repülőtéren, azért mégiscsak bizarr az a külső, mellyel mutatkozott.

Nem elég, hogy a 62 éves sztár meglehetősen laza, mondhatni topis öltözékben várt a becsekkolásra, a szemébe húzott baseball-sapka, és főleg az alóla kivillanó püffedt arc igencsak megdöbbentette a körülötte állókat.

Nem beszélve a loboncként lógó ősz hajtincsekről, melyekkel éppen úgy nézett ki, mint a kapualjban révedező hajléktalanok.

Szerencsére azért normális esetben, vagyis amikor fellépése van, igyekszik gatyába rázni magát a híresség. Nemrég Ausztráliában lépett fel egy jótékonysági rendezvényen, ahol régi kedves ismerősével, Olivia Newton-Johnnal karöltve, egy duettel örvendeztették meg az egybegyűlteket. Bár tény, plasztika nyomait mutató arca azért közel sem emlékeztet egy tisztességben megráncosodott férfiúéra.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

No, de minek is erőlködjön azon, hogy kifogástalanul nézzen ki! Van egy csinos felesége, öt gyermeke, ráadásul olyan sikereket tudhat a háta mögött a Bee Gees-zel, előadóként és dalszerzőtársként egyaránt, melyet csak kevesek tudtak felülmúlni a popszakmában. Ráadásul jellegzetes hangja ennyi idő elteltével is ugyanolyan - végül is, ez a lényeg, nem igaz?

Ezt is szeretjük