Az Eufória duci színésznője a MET-gálán gyöngyökkel díszített estélyibe bújt: jól kiemelte nőies idomait
Barbie Ferreira is részt vett az idei MET-gálán.

GettyImages-1340127908
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A MET-gála az év divateseményének számít, ilyenkor a meghívott hírességek igyekeznek minél különlegesebb és szebb estélyikbe bújni. Az idei tematika az amerikai divat köré épült, egyesek megmutatták a legdögösebb oldalukat, mások inkább visszafogottan öltöztek fel.

Az HBO-n futó Eufória sorozatból ismert Barbie Ferreira is meghívást kapott az eseményre, a kerek idomokkal hódító színésznő estélyijén csak úgy ámultak a rajongói.

Barbie Ferreira a 2021-es MET-gálán

A színésznő egy különleges, strasszkövekkel és gyöngyökkel díszített estélyibe bújt, amit  Jonathan Simkhai divattervező álmodott meg. A ruha jól kiemelte nőies idomait. Ferreira az Instagram-oldalára is feltöltött több felvételt a tegnap estéről, a rajongói csak dicsérni tudták, mennyire elragadó volt.

GettyImages-1340127878
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

"Ez volt az egyik legjobb ruha a gálán!", "Nagyon odatetted magad!", "Irtó dögös voltál!", "Ez az egyik legszebb kreáció, amit valaha viseltél" - fogalmazták a rajongói.

A Vogue-nak elárulta, nagyon izgatott volt, hogy újra a vörös szőnyegen lehetett.

- Ez volt az első MET-gála, amin részt vehettem. Teljesen el voltam ragadtatva, mert úgy éreztem, hogy muszáj varázslatos és fényűző ruhában lennem - fogalmazta.

A 24 éves modellből lett színésznő mindig is rajongott a divatért, sőt az Eufóriában alakított karakterének, Katnek is ő alakította ki a saját stílusát.

- Kat öltözködését valójában az én stílusom inspirálta. Az Eufóriát azért volt nagyon menő csinálni, mert a sminktől kezdve a hajon át a ruhákig, mindent közösen találtunk ki. (...) Heidi Bivens jelmeztervező is átjött hozzám, hogy belenézzen a szekrényembe. Összekötöttem őt olyan tervezőkkel, akik a barátaim, sokféle bőr- és latexanyagból készült ruhát készítettek - nyilatkozta a Pop Sugarnak adott interjújában.

GettyImages-1340127847
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

- Számomra nagyon fontos, hogy normalizáljam annak tényét, hogy duci lányok is érvényesülhetnek a divatiparban. Mindig ott van az a félreértelmezés, hogy a telt lányok vagy olyan ruhákat viselnek, amelyben láthatatlanok lesznek, vagy olyat, ami vékonyítja az alakjukat. Azt hiszem, az üzenetem az lenne, hogy a lehető leghangosabbak legyünk, és próbáljuk ezt ellensúlyozni. (...) Nem találok kizáró okot arra vonatkozóan, miért ne viselhetnék ugyanolyan ruhát, mint a többiek.

A 2021-es MET-gála kreációi

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyikbe bújtak idén a sztárok a MET-gála alkalmából.

Ezt is szeretjük