Rettentően szétszabatta arcát Barbara Bach
Barbara Bach a hetvenes évek egyik legvonzóbb szexszimbóluma volt, ám mostani kinézete alapján ezt nehéz elhinni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barbara Bach legismertebb szerepe az 1977-es A kém, aki szeretett engem című James Bond-film volt, amiben Roger Moore oldalán alakította a gyönyörű Major Anya Amasovát.


A jelenleg 62 éves amerikai színésznő azonban nem kerülhette a korosodó sztárhölgyek végzetét, ugyanis Bach is a plasztikáztatás mellett döntött – vesztére.

Az egykor ellenállhatatlanul vonzó Bond-lány a róla készült legújabb fotók tanúsága szerint alaposan szétszabatta arcát.

A ráncfelvarrásoknak és botoxinjekcióknak köszönhetően ráncai nyomtalanul felszívódtak, ám megjelenése ezzel együtt feltűnően természetellenes, sőt, ijesztő lett - a színésznő alig hasonlít egykori önmagára.

Nyomtalanul eltűnt a showbiznisz világából

Bach 16 évesen kezdett modellkedni, és habár a hetvenes években számos olasz filmben tűnt fel kisebb szerepekben, igazán befutnia csak a 007-es mozinak köszönhetően sikerült.

A dögös Bond-lány megformálása révén a kor körülrajongott szexszimbólumai közé emelkedett, ám alig egy évtizeddel később teljesen eltűnt a showbiznisz világából. 1978-ban megkapta a Navarone ágyúi folytatásának egyik szerepét, ám a Charlie angyalai meghallgatásán Shelley Hack kiütötte a nyeregből.

A hetvenes évek végén és a nyolcvanas évek elején még felbukkant néhány alkotásban, 1986 óta azonban egyáltalán nem állt a kamerák elé. A Playboy-ban viszont több alkalommal is megmutatta bájait, legutóbb például 2008-ban.

Ringo Starr felesége lett

Bach első férje Augusto Gregorini olasz üzletember volt, akivel 1966-ban, egy repülőút során ismerkedett meg. Két évvel később egybekeltek, és két gyermekük született, majd 1975-ben elváltak. Ezt követően a színésznő visszaköltözött Amerikába, ahol 1980-ban a Barlangember forgatásán találkozott Ringo Starr-ral.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egykori Beatles-tag 1981. április 27-én vette feleségül Bachot, akivel azóta is boldog házasságban él, a színésznő például a mai napig rendszeresen elkíséri férjét a fellépéseire. A sztárpár nagy gondot fordít a jótékonykodásra, ezért közösen megalapították a Lotus Foundationt, amely a legkülönbözőbb területeken segíti a rászorulókat.

Ezt is szeretjük