Bevallotta múltja hátborzongató titkát a sztár

Döbbenetes emlékek

A népszerű énekes gyerekkorának pokoli élményeiről zavarba ejtő őszinteséggel nyilatkozott az egyik vele készült interjúban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
1992. április 2-án jelent meg a Rolling Stone magazin Axl Rose-zal készült felkavaró interjúja, amiben a rocksztár kendőzetlenül osztotta meg a közvéleménnyel első éveinek nyomasztó emlékeit. A Guns n' Roses együttes frontemberének meglehetősen durva gyerekkor jutott osztályrészül, ám a sokkoló igazsággal csak felnőttként szembesült, miután részt vett egy regressziós terápián.


Apja kétéves korában szexuálisan zaklatta Rose-t. Mivel azonban a zenész hosszú évekig elfojtotta magában a sokkoló élményt, csak felnőttként, a hipnózis során döbbent rá, hogy mi történt. Nem véletlen, hogy anyja és nevelőapja tinédzserkoráig nem is beszélt neki vérszerinti apjáról, aki nem sokkal az eset után el is hagyta családját.

Nevelőapja rendszeresen verte

A népszerű énekes ráadásul abban a hitben nőtt fel, hogy nevelőapja, Stephen L. Bailey az igazi apja. Ám Bailey-vel sem járt jobban a család, ugyanis sokszor mindenféle ok nélkül bántalmazta Rose-t és annak két féltestvérét, utóbbiak közül a kislányt rendszeresen molesztálta is.

– Nem tudtam, hogy miről szólnak a rémálmaim. A szüleim mindig azt mondták, hogy valami tragikus, sötét és csúnya dolog történt, de nem árulták el, hogy mi. De mindig frászt kaptak, valahányszor szóba került az igazi apám. 17 éves koromig nem is beszéltek róla. Anyám tekintete mindig elsötétül, ha felemlegetik neki ezt a rémes alakot.

A terápia arra is rámutatott, hogy sosem jöttek ki jól anyámmal. Engem pedig elrabolt, amikor éppen nem figyeltek rám. De nem vettem róla tudomást, mert csak úgy lehetett kezelni, ha eltemettem magamban – osztotta meg hátborzongató őszinteséggel észrevételeit Axl Rose.

A cikk végén olvasható idézet a Cartaphilus Kiadó gondozásában megjelent Rolling Stone: Interjúk című könyvéből származik.
Ezt is szeretjük