Igazi szexbomba lett a hajdani fiús Avril Lavigne-ból
A lázadó tinisztár az elmúlt néhány év során bizony egy őrjítően szexi és dögös nővé érett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolta volna annak idején, hogy a kizárólag fiús, punk cuccokat viselő Avril Lavigne buggyos rövidnadrágjai, bő, kockás ingei és szöges csuklóvédői egy igazi szexbombát rejtenek?

Szakadt punkból bikinis bombázó

Mindazok, akik igénytelen öltözködési stílusa és ijesztő, koromfekete sminkje miatt néhány éve még teljesen leírták a kanadai énekesnőt, bizonyára alaposan meglepődtek.

Amikor a hajdani halálfejes zoknis-nyakkendős rockert a legnépszerűbb férfimagazinok címlapján látták pózolni.

Punk csitriből tüzes szexbomba

Úgy tűnik, Avril a tinédzserkori lázadással a szakadt ruhákat is maga mögött hagyta, a szögre akasztott tornacipőt pedig szexi tűsarkúra cserélte a férfi rajongótábor legnagyobb örömére.

A felszabadult, nőiességében kiteljesedett sztár többé nem rejti ormótlan ingek és bő nadrágok mögé bájait, sőt kifejezetten élvezi a ráirányuló, újfajta figyelmet.

Szexi bikinis fotóit látva a férfiak többsége bizonyára szívesen cserélne az énekesnő szerencsés férjével, a szintén kanadai punk-rock zenész Deryck Whimbleyvel, a hölgyeket pedig eheti a sárga irigység.

Avril kívánatos formái, tejfehér bőre és feszes domborulatai ugyanis – saját bevallása szerint – természetes adottságok. A sztár elismeri, hogy nem híve a diétának, időnként bekap egy-egy sajtburgert, és a testedzést sem viszi túlzásba.

A dögös rockerért mostanában csak úgy kapkodnak a legnevesebb férfimagazinok. Nemrégiben a Maxim oldalain pózolt áttetsző alig-ruhákban.

Az érzékien domborító sztárról készült fotósorozatot elnézve nem csodálkozhat senki, hogy a hajdani punk csitrit lassacskán az új generáció szexbombái között tartják számon.

Ezt is szeretjük