Hárman támogatták haza a holtrészeg Avril Lavigne-t
A vadóc popsztárnak egy görbe estén megint sikerült annyira berúgni, hogy alig tudott megállni a saját lábán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha botránykeltésről van szó, Avril Lavigne soha nem okoz csalódást. A 24 éves popcsillag született lázadó, és bár mostanság lépten-nyomon hangoztatja, hogy felnőtt nővé érett, viselkedése nem igazán tükrözi ezt.


Szexvideó, villantás, részeg randalírozás - csak hogy néhány apróságot említsünk a múltból. 

Ráadásul újra és újra előkerülnek róla olyan, az alábbiakhoz hasonló felvételek, amelyeken inkább tomboló tizenévesre, mint komoly hölgyre emlékeztet.

Elsietett házasság, gyors válás

Rövid életű házassága Deryck Whibley zenésszel sem azt bizonyítja, hogy Avril megérett a felnőtt életre.

Igen fiatalon, mindössze 21 esztendősen ment hozzá a Sum41 nevezetű punkbanda frontemberéhez, ám a frigy alig érte meg a három évet.

Az énekesnő nemrég jelentette be weboldalán a válást, de elmondása szerint egyikük sem rossz szájízzel lép ki a kapcsolatból.

Bár Avril a mézeshetek boldogságában úton-útfélen hangoztatta, hogy Deryck mellett lázadó vadócból felnőtt nővé érett, házassága ideje alatt sem fogta vissza magát.

A mellékelt fotók tavaly augusztusban készültek, amikor a popsztár barátnői társaságában úgy berúgott, hogy az igencsak görbére sikerült este végén hárman alig bírták a kocsijához támogatni. Ejnye, hát így viselkedik egy komoly férjes asszony?
Ezt is szeretjük