Szemérmetlenül tárta szét combját a csinos Audrina Patridge

Nem ez volt az első alkalom, hogy a szupermini ruhákat kedvelő színésznő a kelleténél többet mutatott bájaiból.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos általában nem elég, ha valaki szép és gazdag, a hírnév megszerzéséért tenni is kell valamit. Audrina Patridge, a mesésen jómódú családból származó dögös tévésztár egy napjainkban közkedvelt, igen egyszerű módszerrel próbál az érdeklődés középpontjába kerülni.

Új villantókirálynő születik

Az MTV The Hills című valóságshow-jával híressé vált bombázó különösebb tehetség híján testi bájainak mutogatásával igyekszik felhívni magára a figyelmet.

Már tiniként is élvezte a pucérkodást

A bevállalós szépség már tinédzserkorában úgy gondolta, hogy ez az érvényesülés legjobb módja, így lazán ledobta ruháit egy vérforraló aktfotósorozaton.

A buja képek akkoriban egyik magazint sem érdekelték, nemrégiben azonban előkerültek, kínos pillanatokat okozva a szexi hírességnek. Bár az is lehet, hogy éppen kapóra jött neki egy kis hírverés.

Audrina nemcsak fotózások alkalmával, hanem a hétköznapokban is szívesen felfedi vadító bájait a kamerák előtt. Nemegyszer kapták már lencsevégre átlátszó topban – természetesen melltartó nélkül.

Ennél jobban csak a bugyivillantás megy neki, és nem kétséges, hogy előbb-utóbb bevállal majd egy teljes Britney-t is - azaz intim testtáját bármiféle takaró ruhadarab nélkül teszi közszemlére.

No, azért láthatólag itt még nem tart a 24 éves celeblány, hiszen egyelőre csak a bugyiját mutogatja. Az viszont nem ártana, ha a ruhájával harmonizáló fehérneműt húzna. Ugyanis a fekete szoknyácska alól kifigyelő ordenáré neonszínű, illetve jókislányosan unalmas fehér bugyi látványa inkább ciki, mint szexi.

Mindenesetre Audrinát máris filmszerepekkel halmozzák el. Nemrég fejezte be a többek között Rumer Willis szereplésével készült Sorority Row című tinihorror munkálatait.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A közeljövőben pedig felbukkan majd az Ashton Kutcher által kreált The Beautiful Life című vadiúj sorozatban is.

Ezt is szeretjük