Részegen botorkált haza Audrina Patridge
A The Hills reality show ismert sztárját, Audrina Patridge-t március elején kapták le, amint ittasan távozott egy étteremből.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Audrina Patridge-t március 2-án, kedden este örökítették meg, amint elhagyta a nyugat-hollywoodi Greenblatt’s Deli élelmiszerüzlet és étterem épületét. A 24 éves amerikai celebmaca szokásához híven elbűvölően festett elegáns ruhájában, ám nem lehetett nem észrevenni, hogy tekintete feltűnően bódult volt, miközben felfelé botorkált a lépcsőkön.

A róla készült fotót látva nagyon valószínűnek tűnik, hogy a The Hills című valóságshow népszerű sztárja némiképp több alkoholt fogyasztott a kelleténél, és ennek tudható be a dezorientált mozgás és a semmibe révedő, üres tekintet. Persze az is meglehet, hogy a celebmaca egyszerűen csak kimerült volt, és mindössze egy-két pohár bort ivott.

Nem jellemző rá a züllés

Ne felejtsük el, hogy Audrinát eddig nem sokszor kapták le a lesifotósok részegen vagy drogozás közben valami elvadult buliban, ellentétben például Kristin Cavallarival, aki a közelmúltban állítólag idegeneket is szemrebbenés nélkül leszólított, hogy nem tudnak-e neki sürgősen kokaint szerezni.

Hiába tette ismertté Patridge nevét az MTV sikeres valóságshow-ja, a csinos celebmaca színészi karrierje nem igazán indult be az elmúlt évek során. Mindössze két felemás színvonalú filmben kapott egy-egy szerepet, az egyik a 2009-es Sorority Row című horror volt, a másik pedig a DVD-re száműzött Into The Blue 2: The Reef kalandfilm.

Szívesen mutogatja magát

Emlékezetes alakítások helyett a celebmaca egészen más módját választotta annak, hogy felhívja magára a figyelmet. Audrina ugyanis előszeretettel mutogatja testi bájait bikiniben, illetve merész ruhakölteményekben. 2008 márciusában pedig megtörtént az, amire előbb-utóbb minden celeb életében sor kerül: meztelen fotók szivárogtak ki róla.

- A képeket nem sokkal azután készítették, hogy leérettségiztem a középiskolában, és éppen csak elkezdtem a modellkedést. Naiv és tapasztalatlan voltam, illetve túlságosan megbíztam az emberekben - magyarázta a valóságshow-sztár, habár tudjuk, hogy az ilyen esetek többségének hátterében bizony szándékosság áll.

A legfrissebb pletykák szerint karrierjének újabb lökést adhat, ha tényleg megkapja Kayla Miller szerepét a Melrose Place remake-jében, ám erről hivatalos bejelentés egyelőre még nem érkezett.
Ezt is szeretjük