Demi Moore ezzel dühítette fel Ashton Kutchert: a válásuk után 8 évvel történt az eset

Ashton Kutcher legújabb interjújában Demi Moore memoárja is témába került.

ashton-és-demi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Demi Moore 2003-tól 2011-ig alkottak egy párt, 2005-ben házasodtak össze, de végül a válás mellett döntöttek.

Miután bejelentették, hogy külön utakon folytatják, a bulvárlapok arról cikkeztek, hogy Kutcher megcsalta a nála 15 évvel idősebb színésznőt. Moore a 2019-ben megjelent Inside Out című memoárjában bevallotta, az okozott fordulópontot a kapcsolatukban, amikor Ashton megkérte, hogy egy harmadik felet is vonjanak be, amikor összebújnak. A könyvben arra is kitért, hogy a vetélése és a sikertelen teherbe esés lelkileg annyira megviselte, hogy ismét inni kezdett. Amikor megjelent a könyv, a színész nem repesett a boldogságtól, erről is mesélt az Esquire magazinnak idén januárban.

Ashton Kutcher ezért nem örült Demi Moore memoárjának

A februárban 45. szülinapját ünneplő színész, miután Moore-tól elvált, sikeresen továbblépett. Régi színészpartnerével, Mila Kunisszal kezdett járni, akivel még az Azok a '70-es évek show forgatásán ismerkedett meg. 2015 óta házasok, és két gyereket nevelnek, privát módon élik a mindennapjaikat a mai napig. Amikor Moore könyve megjelent, az megbonyolította a házaspár mindennapjait.

GettyImages-96517774
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- K***ára dühös voltam. Végre eljutottam arra a szintre, amikor a sajtó valóban leszállt rólam és Miláról, az életemről és a családomról. Aztán másnap a paparazzók már a gyerekeim iskolájában tanyáztak - emlékezett vissza.

Miután ezek az állítások elhagyták a száját, egyből leállt a panaszkodással, ezt a magazin újságírója is megjegyezte. Kutcher kiemelte, nem haragszik most már a volt nejére.

- Nem szeretnék megnyílni ezen a téren - zárta rövidre a szót.

Bevallotta azt is, hogy amikor Moore-ba beleszeretett, egyik pillanatról a másikra megváltozott az élete, amellett, hogy a sajtóban rendszeresen szerepelt, három kislány mostohaapja lett, Rumer, Tallulah és Scout Demi és Bruce Willis házassága alatt születettek.

- Imádom a gyerekeket, sosem vettem volna el egy olyan nőt, aki már háromszor szült, ha nem szeretném őket. Annak ötlete, hogy szülessen még egy, csodálatosan hangzott.

Bár Moore teherbe esett, végül elvetélt, később lombikprogrammal próbálkoztak. Kutcher nem bánja, hogy így alakult az életük, valamiért meg kellett tapasztalnia azt is, milyen érzés elveszíteni a saját gyereked, aki még a világra sem jött.

Demi Moore bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Demi Moore bikinis és fürdőruhás fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük