Váratlan fordulat! Helyrehozza 12 éves házasságát a sztárpár
Ashley Judd döntését egy baleset változtatta meg, a színésznő mégsem akar válni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Judd megváltoztatta döntését, nem akar válni, sőt, mindennél jobban szeretné helyrehozni a házasságát.

A US Weekly magazin értesülései szerint a színésznő egy baleset következtében döbbent rá, hogy még mindig szereti férjét.

Már nem akar válni

A színésznő és autóversenyző kedvese, Dario Franchitti januárban döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, annak ellenére, hogy feszültség soha nem volt köztük - úgy érezték, ellaposodott kapcsolatuk.

A válásról azt nyilatkozták, hogy az együtt töltött évek miatt örökre egy család lesznek, csupán a házastársi köteléket bontják fel. Ám az élet közbeszólt egy ijesztő balesettel, amely a 45 éves színésznőt rádöbbentette, hogy még mindig szereti a férjét.

Dario Franchitti egy verseny során balesetet szenvedett, amely ugyan szerencsésen végződött, de akár végzetes is lehetett volna. A férfi eltörte a jobb bokáját és néhány bordáját, de megúszta maradandó sérülések nélkül.

A baleset mindent megváltoztatott

A színésznő a történtek után azonnal a kórházba sietett, ahol esendő férjének látványa rádöbbentette, hogy újra szeretné kezdeni a kapcsolatot.

Elmondása szerint nagyon megijedt, és ez a rémület döbbentette rá, hogy milyen borzalmas lenne, ha elveszítené azt a férfit, akivel 12 évig boldog házasságban él.

Szerencsére Dario Franchittit már kiengedték a kórházból, és hamarosan folytathatja a versenyzést. Egyes pletykák szerint Hollywood álompárja ismét együtt lakik, és a szakítás csupán egy hullámvölgy volt, ami talán még jót is tett a házasságuknak.

A rajongók nagyon örülnek, hogy ismét együtt láthatják a párost, és a külön töltött fél év csak egy apró tévedés volt.

Ezt is szeretjük