Ashley Graham meztelen fotója: a plus size modell 9 hónappal a szülés után mutatta meg testét

Ashley Graham egy szál ruha nélkül pózolt az Instagramon.

ashley-graham-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Grahamnek már-már védjegye, hogy a legtermészetesebb valójában mutatja meg magát az Instagramon, a plus size modell évek óta vezéralakja a testpozitív mozgalomnak. Követőit a közösségi médiában arra buzdítja, hogy hibáikkal együtt szeressék magukat, ennek érdekében nem rejtegeti, hogy neki sem tökéletes a teste.

Mióta édesanya lett, még inkább szívügyének tekinti megmutatni nőtársainak, hogy a legkevésbé sem szabad szégyellni a szülés utáni bőrhibákat. Szerinte ünnepelni kell őket, hiszen ezek kézzel fogható jelei annak, hogy kihordtak egy életet.

Ashley Graham meztelen fotója

A 32 éves szépség 2020. január 18-án hozta világra elsőszülött gyermekét, akit az Isaac névre keresztelt el. Már a kisfiú érkezése előtt sem idegenkedett attól, hogy ledobja a ruháit, és teljesen meztelenül mutassa meg babapocakját. Ez a szülés után sem változott, most ismét pucéran állt a kamera elé. Fotója mellé pedig a következő szöveget írta: „Meztelen nagy lány”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

nakie big girl 👋🏽

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Bár a kommentek nagy százalékában, mint ahogy mindig, most is záporoztak a dicsérő szavak, akadtak olyanok is, akiknek nem nyerte el a tetszését sem a poszt, sem a leírás. Az egyik hozzászólónak nem tetszett, hogy a „nagy” szóval utalt magára, annak negatív jelentése miatt, amire a sztáranyuka a lehető legjobb választ adta.

„Értem, amit mondasz, de én a nagy szót pozitív, szeretetteljes jelzőként használom. Ha így nézel rá, ahogy én, te is megkedveled. Én imádom a nagy, erős és gyönyörű testemet” - reagált a kritikára.

A barna szépség 2016-ban az ELLE magazin interjújában árulta el, ki nem állhatja, ha címkéket aggatnak rá. Azt sem szereti, ha "igazi nőként" utalnak rá.

"Annyi nő van a világon, aki alkatilag vékony, vagy természetesen kerekded. Szerintem, ha erre bármilyen jelzőt ragasztunk, az az esetek többségében inkább félreérthető és sértő, mint hízelgő."

 Sztárok meztelen címlapjai

Számtalanszor volt már arra példa, hogy egy világsztár megszabadult a gátlásaitól - és a ruháitól is. Sok film és videóklip megköveteli művészileg a csupasz jeleneteket, hiszen ettől válnak hitelessé vagy éppen polgárpukkasztóvá. Ám ezt bevállalni teljesen más tészta egy karakter mögé bújva, mint magánemberként.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük