Már ekkora Ashley Graham babapocakja: a plus size modell az év végére várja ikreit
Ashley Graham az év végén hozza világra ikreit.

ashley-graham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Graham, a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje 2020-ban tapasztalhatta meg először, milyen érzés édesanyának lenni, kisfia, Isaac 2020 januárjában látta meg a napvilágot.

Júliusban derült ki, hogy ismét várandós, de akkor még nem tudtuk, hogy nem egy, hanem két pici növekszik a szíve alatt. Férjével, Justinnal 2021 szeptemberében jelentették be az Instagramon, hogy ikerfiúkkal várandós.

Ashley Graham hamarosan világra hozza ikreit

A modell az elmúlt hónapokban több alkalommal megmutatta, hogy már milyen nagy a babapocakja. A terhességi csíkokat sem takargatja, ami más nők számára is inspirálóan hathat, hiszen ez egy teljesen normális bőrelváltozás, amit nem szabadna szégyellni. Az alábbi felvételt látva le sem tagadhatná, mennyire boldog, hogy hamarosan ikrekkel bővül a családja.

A nyáron a People magazinnak vallotta be, hogyan reagált Isaac arra, hogy hamarosan nagy testvérré válik. Amikor ezt az interjút adta, még nem tudta, hogy ikrei lesznek.

- Nem hiszem, hogy értené a nagy tesó szerepét. Persze tudja, hogy ott van a pici bent a pocakomban, mert amikor megkérdezem tőle, hol a baba, egyből rámutat a hasamra, és meg akarja puszilni - fogalmazta.

Elmesélte azt is, amikor Isaackel volt várandós, mindent kontrollálni akart, de rájött, ennek nincs sok értelme. Azt hitte, hamar visszaszerzi a szülés előtti súlyát, és minden olyan lesz, mint régen, de tévedett.

- Az volt a tervem, hogy hamar visszanyerem a régi alakom, mert úgyis szoptatni fogok. Mindenki azt mondta nekem, hogy a szoptatással majd lefogyok, de volt néhány őszinte nő, aki felvilágosított arról, hogy már sosem fogom ugyanazt érezni, mint azelőtt. 

Goldie Hawn tündéri unokája, Rani

Képes összeállításunkban friss képeken mutatjuk Goldie Hawn unokáját, Ranit, aki egyre jobban hasonlít a nagymamájára.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük