Arnold Schwarzenegger így húzta csőbe Sylvester Stallonét: emiatt ki nem állhatták egymást

Arnold Schwarzenegger trükkös bosszút követett el Sylvester Stallone ellen.

arnold-és-stallone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone nagyjából egy időben váltak ünnepelt akciósztárokká, emiatt kialakult köztük a versengés, ami arról szólt, melyikük a jobb. 

A szakmai rivalizálás miatt ki nem állhatták egymást, sőt annyira elfajult a köztük lévő feszültség, hogy egy alkalommal Schwarzenegger csúfos bosszút állt kollégáján, erről Stallone rántotta le a leplet a The Jonathan Ross Showban, írta meg a New York Post.

Arnold Schwarzenegger bosszúja Sylvester Stallonén

Manapság már nagyon jóban vannak, és egymás bizalmasaivá váltak, több közös filmet forgattak le együtt, erre kiváló példa A feláldozhatók-filmek, de voltak idők, amikor messze nem volt idilli a kapcsolatuk.

Manapság már jóban vannak, ám a '90-es években puskaporos volt körülöttük a levegő.
Manapság már jóban vannak, ám a '90-es években puskaporos volt körülöttük a levegő.
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

- Egy darabig nem tudtuk elviselni, hogy ugyanabban a galaxisban létezzünk mindketten. Valóban nagyon gyűlöltük egymást - vallotta be a 76 éves sztár.

Már a filmprojektek miatt is ment a viszály köztük, pont ez adta az ihletet az osztrák származású színésznek, hogy bosszút álljon Stallonén. Schwarzeneggernek is felajánlották az Állj, vagy lő a mamám! című film főszerepét, ami egyáltalán nem nyerte el a kritikusok tetszését. Amikor a forgatókönyvet lapozgatta, már akkor sejtette, hogy valószínűleg megbukik a film, ezért elkezdte a városban terjeszteni, hogy már az övé a szerep.

- Elég okos pasi, mindenkinek azt mondogatta a városban, alig várja, hogy megcsinálja ezt a filmet. Erre felkerestem az ügynököm, és megparancsoltam neki, hogy vegye el ezt a szerepet tőle, és győzze meg a készítőket, hogy engem alkalmazzanak.

Végül Stallone kapta meg a főszerepet, de hamar megbánta.

- Az enyém lett a munka, de azt gondoltam: "Mi ez a sz*r!" Arnold csak nevetett rajtam. De legalább nem voltam terhes a filmben, szóval kvittek vagyunk - utalt Schwarzenegger és Danny DeVito Junior című filmjére, ami szintén sok negatív kritikát kapott.

Richard Gere fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Richard Gere, mielőtt híres lett.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük