A gyönyörű színésznő drasztikusan lefogyott - Alig ismerni rá friss fotóin

A Modern család fiatal sztárja, Ariel Winter rengeteget fogyott.

ariel-winter-fogyas-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Modern család gyereksztárjai a szemünk előtt cseperedtek fel, és váltak gyönyörű nőkké és férfiakká. A szériában Ariel Winter alakította Alex Dunphy-t, Phil és Claire fiús alkatú, rettentően okos lányát. Azonban a pubertás során Alex nőies idomai előkerültek, és sokkal gömbölydedebben állt kamera elé.

Nem volt elégedett a külsejével

Mivel Ariel Winternek nem tetszett az a test, amit a tükörben látott, úgy döntött, hogy drasztikusan változtat a külsején. Elsőként a melleiből vetetett le, ugyanis a 21 éves sztárnak már 14 éves kora óta komoly hátfájása volt, mert nem bírta el a keblei súlyát. Ezután fogyókúrába kezdett, ami meg is hozta a várt eredményt: már legalább 15 kilótól megszabadult.

A friss fotóin jól látható, milyen nádszálkarcsú lett, szinte feleakkorának tűnik, mint az egy-két évvel ezelőtt készült felvételeken. A sztár az HBO rendezvényén jelent meg ebben a szűkre szabott csipkeruhában, ami nem sokat rejtett el a kíváncsi szemek elől - végre láthatjuk, mennyit fogyott.

ariel-winter-fogyas-nagy

Korábban többször is beszóltak neki a súlya miatt, ugyanis a sorozatban igencsak erős volt a kontraszt közte és nádszálvékony nővére, Haley között, akit Sarah Hyland alakít a szériában. Ami még érdekesebb, hogy ő is kapott hideget-meleget, holott ő a súlyos betegsége miatt ilyen vézna.

- Sokan arra tippeltek, hogy plasztikáztattam, de erről szó nincs. Diétáztam. Amikor kövérebb voltam, folyton beszóltatok, hogy dagadt vagyok, most lefogytam, most azért szóltok be, mert túl gebe vagyok. Az én testemről beszélünk. Szerettem magamat husisabban, és szeretem magam vékonyan is. Fejezzétek be ezt, egy nő szépségét nem lehet kilókban meghatározni - írta az Instagram-oldalán.

Nem mindenkinek tesz jót a drasztikus fogyás

A népszerű tévés szakácsnő, Nigella Lawson is rengeteget fogyott az utóbbi időben, őt azonban nagyon megviselte a súlyvesztés - még az arca is beesett tőle.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük