Kötelek között pózolt az olajos testű Aria Giovanni
A világhírű modell, Aria Giovanni csábos idomai igazán izgatóan festenek a nem éppen hétköznapi helyszínen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aria Giovanni legújabb fotósorozata tutira tartogat néhány izzasztó percet a pasiknak ebben a késő őszi hidegben. A bombázó modell igazán bikavadítóan pózol falatnyi latexruhájában, testének olajtól fénylő idomai pedig csak úgy vonzzák a tekintetet.


A 30 éves modell egy interjúban bevallotta, hogy alkohol- és drogfüggősége miatt 12 éves korában vonult be elvonóra, ahol 26 hónapot töltött el.

Káros szenvedélyeitől sikerült megszabadulnia, és már a klinikán tanulni kezdett.

Giovanni gyönyörű testi adottságait felhasználva végül az erotikus showbiziniszben kötött ki, pózolt például a Penthouse-ban, de szerepet vállalt különféle erotikus filmekben is.

Elsősorban lányokkal dolgozott együtt

Pályafutása elején nagy feltűnést keltett azzal, hogy meglepően intenzív módon használta szólójeleneteiben a különféle szexuális segédeszközöket, ám ezzel a későbbiekben végül felhagyott.

Repertoárjában szinte minden megtalálható, forgattak már vele többek között fétis jellegű és kötözős jeleneteket is. Igazán népszerűvé Andrew Blake rendező tette, akinek több, művészi igényű erotikus filmjében szerepelt.

Filmjeiben általában leszbikus szerepkörben tűnt fel, és más nőket kényeztetett előszeretettel, habár nem vallja magát leszbikusnak. Egy idei websorozatban látható csókjelenete után például azt nyilatkozta, hogy ez volt élete első olyan jelenete, amiben pasival csókolózott.Aria Giovanni 2005-ben kötött házasságot a gitáros John 5-val, aki többek Marilyn Manson, David Lee Roth és Rob Zombie lemezein működött közre.
Ezt is szeretjük