Egyre hájasabb a másfél mázsás Aretha Franklin
Fotókkal
A legendás énekesnőt vacsora közben fotózták le, teste pedig elképesztő méreteket öltött.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is imádjuk a soul királynőjének, Aretha Franklinnak a hangját és zseniális dalait, elhízása mellett egyszerűen lehetetlen szó nélkül elmenni.

Aretha egykor és most - túlsúlya iszonyatos

Az egyik leghíresebb és legsikeresebb színesbőrű énekesnő márciusban ünnepelte 66. születésnapját, kóros elhízása pedig évek óta tart.

A sztárt legutóbb New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok egy kiadós vacsora elfogyasztása közben, a hatalmas testet és az apadhatatlan étvágyú, hatalmasra tátott szájat látva pedig szomorúan kell tudomásul vennünk, hogy a most már legalább másfél mázsás testsúlyú énekesnő talán sohasem fog megszabadulni felesleges kilóitól.

Ez persze semmit sem von le legendás pályafutásának értékéből, ami immár több mint negyven éve töretlen. Apja templomában kezdett énekelni testvéreivel, első lemeze pedig 14 éves korában jelent meg.

20 Grammy és lassan 200 kiló

Az áttörés pályafutásában a hatvanas években történt, amikor az Atlantic Recordshoz szerződött, innentől kezdve elsősorban soult énekelt, a sikerre pedig nem kellett sokáig várnia.

A hatvanas évek végén számos felvétele került a slágerlisták élére, az 1972-es Amazing Grace című duplalemez pedig a mai napig minden idők legsikeresebb gospel albuma.

Zenetörténelmet írt azzal, hogy ő volt az első nő, akit beválasztották a Rock and Roll Hall of Fame-be, munkásságát pedig húsz Grammy-díjjal jutalmazták, ami mindenképpen tiszteletreméltó eredmény.

A legendás sztár azonban ma már csak árnyéka régi önmagának, az egykori törékeny és szexi szépség borzasztó elhízása tovább folytatódik, amit a legújabb róla készült fénykép is tanúsít.

Ezt is szeretjük