Ezekbe a képekbe te is belepirulsz! Túllőtt a célon dekoltázsával a 72 éves énekesnő
Aretha Franklin 72 évesen is merész ruhát vett fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Aretha Franklin a soul zene legendája, aki még 72 évesen is igen aktív életet él. Kedden a David Letterman Show-n vett részt, megjelenésével pedig azonnal a figyelem középpontjába került.

Az énekesnő ugyanis egy igen merész dekoltázsú ruhában érkezett a műsor felvételére.

Új lemezt adott ki

Mint ahogy elmondta, ezzel is legújabb, Aretha Franklin Sings the Great Diva Classics című lemezére szerette volna felhívni a figyelmet.

Az albumon olyan számokat ad elő, mint Adele Rolling in the Deep alkotása, de felhangzik az I Will Survive, amit Gloria Gaynor tett feledhetetlenné, vagy a No One Alicia Keystől.

Aretha Franklin egyébként máig a világ egyik legkeresettebb női előadója, aki 18 Grammy-díjat nyert, és eddig 75 millió eladott lemezt tudhat a háta mögött, a Rolling Stone magazin szerint pedig ő minden idők legjobb énekese.

Rákos volt

Aretha Franklin egész életében küzdött a súlyával, hol lefogyott, hol a dupláját hízta vissza. Mint ahogy 2003-ban elmondta, amikor leszokott a dohányzásról, elszaladt vele a ló, és azóta képtelen lefogyni.

Az énekesnő egészsége is meggyengült az utóbbi időben. 2010-ben le kellett mondania koncertjeit, mert tumorral műtötték, bár azt tagadta, hogy hasnyálmirigyrákkal küzdene. 2013-ban is több fellépését törölték, akkor is meg nem nevezett kórházi kezeléseken vett részt. 

Ezt is szeretjük