Ő volt Antonio Banderas első felesége: a színész Melanie Griffithért hagyta el végleg

Ana Leza volt Antonio Banderas első nagy szerelme, de elhagyta őt.

banderas
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas 1987-ben vette feleségül a madridi születésű barna szépséget, Ana Lezát

Sokáig úgy tűnt, ők egy igazi hollywoodi álompár, akiket lehetetlen egymástól elszakítani. Ekkor jött Melanie Griffith. 

Antonio Banderas első felesége, Ana Leza

Antonio Banderas hat hónapja randizgatott a vele egyidős színésznővel, Ana Lezával, amikor úgy döntött, megkéri a kezét. Ekkor 27 évesek voltak, gyorsan össze is házasodtak. Az esküvőt a spanyol fővárosban, Madridban tartották, a vendégek között pedig olyan nagy nevek szerepeltek, mint például a világhírű rendező, Pedro Almodóvar. 

Házasságuk ideje alatt Antonio Banderas és Ana Leza sokszor mutatkozott együtt a vörös szőnyegen, például 1992-ben, a Kutyaszorítóban premierjére is együtt érkeztek. 

A színésznő halálosan szerelmes volt férjébe, mindent megtett annak érdekében, hogy igazán beinduljon a karrierje. Konkrétan ő tanította meg Banderast angolul, hogy jobb szerepekhez juthasson, valamint ő nézett neki lakást Hollywoodban. 

Ana Leza ezért nagyon kiborult, amikor 1995-ben kiderült, a Zorro sztárja beleszeretett egy másik színésznőbe, Melanie Griffithbe. Nem tette könnyűvé a válást a színész számára, óriási asszonytartást harcolt ki, megnyert egy spanyolországi ingatlant, valamint a házasságuk alatt forgatott filmjeiért járó mindenkori díjazások 50 százalékát. 

Képes összeállításunkból megismerheted a temperamentumos Ana Lezát, Antonio Banderas első feleségét! 

Cover-fotó: Getty Images/Frazer Harrison

Ezt is szeretjük