Smink nélkül megdöbbentően átlagos nő Anne Hathaway
Anne Hathaway nem tartozik a tipikus szépségek közé, ám smink nélkül kifejezetten kiábrándítóan néz ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway sosem tartozott a tipikus bombázók közé, nem véletlen, hogy külseje megosztja a közvéleményt. Vannak, akik szerint a 27 éves amerikai színésznő nemzedékének egyik legszebbje, míg mások kifejezetten csúnyának tartják.

Természetesen a stylistok és a sminkesek nagyon sokat javíthatnak a megjelenésén, ám szépségápolási szerek nélkül bizony sok kolléganőjéhez hasonlóan ő is meglepően kiábrándítóan néz ki.

Az 1999-es Légy valódi című sorozattal befutott színésznőt a közelmúltban kapták le hétköznapi valójában. Rá sem lehetett ismerni arra a bájos hölgyre, aki pillanatok alatt elbűvölte a nézőket a Neveletlen hercegnő című vígjátékban.

Hatalmas a különbség

Sápadt arca és fehér bőre nem sokat javított az amúgy is kellemetlen összhatáson - a lesifotón látható Hathaway össze sem hasonlítható azzal a sztárhölggyel, aki a vörös szőnyegen lenyűgöző ruháival és hibátlan megjelenésével pillanatok alatt belopja magát bármelyik pasi szívébe.

Az elsősorban vígjátékokban szereplő színésznő tehetségét illetően is megoszlottak korábban a vélemények, ám Jonathan Demme 2008-as Rachel esküvője című drámájának főszerepében Anne Hathaway brillírozott.

Végül nem az övé lett az Oscar

A kisköltségvetésű, ám szívszorító családi filmben ő játszotta el Kymet, aki tíz év pszichiátriai kezelés után hazatér családjához testvére esküvője okán. Hiteles alakítását megérdemelten jutalmazták díjesővel, ám a legjobb női főszereplőnek járó Oscart végül Kate Winslet kapta meg A felolvasóért.

A színésznőt jelenleg az Alice csodaországban című mesefilmben láthatjuk, de ő lesz majd a Judy Garland életéről szóló alkotás főszereplője is.

A korábbi pletykákkal ellentétben azonban nem szerepel majd a Pókember negyedik részében, amiben a korábbi rendező, Sam Raimi neki adta Fekete Macska szerepét.
Ezt is szeretjük