Meztelenül is bevállalja az eddig szolidnak hitt Anne Hathaway
Anne Hathaway az egykori Neveletlen hercegnőből bombázóvá érett, testét a kamera előtt is büszkén vállalja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyönyörű színésznő a Neveletlen hercegnővel lett egy csapásra ismert, ám a félénk trónörökös életre keltése óta olyan szerepektől sem riadt vissza, melyekben a mellét kellett villantania.

Bár Anne Hathaway nem az a tipikus átlagszépség, hiszen nem zörögnek a csontjai, és mellei sem duzzadnak a szilikontól, formás bájai fedetlenül is remekül mutatnak a filmvásznon, testalkata igazán nőies.

Vállalja a vetkőzést

Először a 2005-ös Ámok című moziban láthattuk, amint vadul szexelt a kocsiban, majd a nagysikerű Túl a barátságonban is megmutatta meztelen kebleit.

Úgy hírlik, pucér bájait a hamarosan a mozikba kerülő Szerelem és más gyógyszerekben is megcsodálhatjuk.

Öltözködésében is igyekszik legyőzni jókislány imidzsét, hiszen többször jelent már meg melltartó nélkül, átlátszó felsőben, látni engedve kerek kebleit.

Újra boldog

Szépsége természetesen az erősebbik nem képviselőit sem hagyja hidegen, a kétes ügyeiről híres Raffaello Follieri olasz üzletemberrel négy évig járt, majd 2008-ban szakítottak. 

A gyönyörű sztár a boldogságot Adam Shulman színész oldalán találta meg újra, akivel lassan két éve vannak együtt.

Tehetségét a 2010-es Valentin-nap című romantikus vígjátékban is megcsillogtatta, legújabb filmje, az Alice Csodaországban pedig 2010 márciusában került a hazai mozikba.

Ezt is szeretjük