A férje előtt hempergett más férfiakkal a színésznő
A premieren erről is mesélt a sajtónak
Anna Paquin a True Blood premierjén vallott az újságíróknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Június 22-én mutatták be a True Blood – Inni és élve hagyni sorozat 7., egyben befejező évadának első részét. E kapcsán mesélt a sorozatról Anna Paquin, a sorozat Sookie-ja a premieren a TCL Chinese Theatre-ben.

Mint mondta, egyáltalán nem zavarják az intim jelenetek, hiába van jelen a férje is, aki a sorozatban a vámpír Bill Comptont alakítja.

- Igazából egyáltalán nem kényelmetlen számomra, mert mindannyian nagyon jó barátok vagyunk, így felszabadultan tudunk viselkedni egymás társaságában. Már lefeküdtem a stáb nagy részével - vallotta be.

A 31 éves színésznő azonban csak a kamerák előtt huncutkodott más férfiakkal, hiszen boldog feleség, sőt, számos szexjelenetét maga a férje rendezte, aki rendszerint külön kérte, hogy élvezzék a helyzetet, ne legyenek feszültek.

A színésznő férje, Stephen Moyer az E! online-nak elmondta, azzal, hogy ilyen hosszú időn keresztül forgattak a sorozatban, egy meglehetősen jó anyagi alapot tudtak felhalmozni ahhoz, hogy egy időre visszavonulhassanak.

- Egészen eddig végigdolgoztam az életem, egy napra sem álltam le, így most nagyon izgatott vagyok, hogy végre nem kell semmit csinálnom - mondta.

A sorozatból egyébként már tervezik, hogy Broadway-musicalt fognak készíteni, bár mindez egyelőre még csak gondolati szinten van.

Anna Paquinnak és férjének 2012. szeptemberében születtek meg ikreik, akiket hosszú időn keresztül rejtegetett a sztárpár. Összeállításunkban azonban megnézheted a cuki gyerekeket.

Ezt is szeretjük