Közönség előtt vetkőzött pucérra a fiatal sztármami

A bevállalós színésznő egy olyan szerep kedvéért szabadult meg a ruháitól, amelyben annak idején Audrey Hepburn domborított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig néhány hónapja arról adtunk hírt, hogy a britek üdvöskéje, Anna Friel - aki nem mellékesen egy négyéves kislány anyukája - Holly Golightly-t fogja alakítani a West Enden, az Álom luxuskivitelben című darabban.


Annak idején Audrey Hepburn bájosan huncut alakítása révén íródott be az emberek emlékezetébe a feltörekvő hősnő karaktere. Így sokakban felmerült a kérdés, vajon Frielnek miként sikerül majd kiűzni a fejekből Hepburn szellemét.

Szőke és szexis

Nos, a frissen napvilágot látott fotók tanúsága szerint, melyek a Truman Capote regényéből írt darab főpróbáján készültek a londoni Theatre Royalban, az ifjú színésznő valóban gyökeresen elszakadt elődjétől - ami bizonyára sokkolta némiképp az érzékenyebb lelkületű színházlátogatókat.

Az, hogy a szerep kedvéért szőkére festette haját, semmi ahhoz képest, hogy milyen pikáns tettre vetemedett a színpadon.

Míg ugyanis Hepburn egy pillanatra sem vált meg ruhájától a mozivásznon, addig Friel nem egy alkalommal részesíti a nézőket pucér teste látványában.

- A pasik az első sorokban egyszerűen nem hittek a szemüknek, meredten bámulták a színpadot. Látszott, hogy mindjárt elvágódnak a meglepetéstől - mesélte egy szemtanú a News of the Worldnek.

Nem Audrey, Anna

Persze érthető a sztár törekvése, hogy egy pillanatra se juttassa a nézők eszébe a történet 1961-es filmváltozatát, melynek kapcsán Hepburnt Oscarra is jelölték.

- Amikor felkértek, az jutott eszembe: Atyaisten! Az emberek majd azért jönnek be a színházba, hogy megnézzenek mint Audrey Hepburn utánzatát! Ezt azonban semmiképpen sem akartam. Ezért már az elején más környezetbe helyeztük a történetet - míg a film a hatvanas években játszódik, a színdarab a negyvenes éveket idézi mind frizurában, mind ruházatban - mesélte a színésznő.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A darabot egyébként szeptember 29-én mutatják be, de érthető okokból már most hatalmas az érdeklődés iránta.

Ezt is szeretjük