A méretes szerszámra izgul Jennifer Aniston
Régóta találgatta már mindenki, mi az oka, hogy a gyönyörű sztár éppen egy nőcsábászban találta meg a szerelmet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most azonban kipattant a nagy titok, miért vonzódhat annyira Jennifer Aniston a 30 éves nőfalóhoz, aki korábban olyan hollywoodi szépségekkel járt együtt, mint Jennifer Love Hewitt vagy Jessica Simpson.


Állítólag ugyanis a Grammy díjas zenész és életművész fiatalembernek nemcsak az egója hatalmas, hanem a legbecsesebb szerszáma is! Így aztán valóban nem csoda, ha Pitt exe annyira szenvedélyesen rá van izgulva John Mayerre.

Kéz a combon, flört a köbön

Legutóbb például Miamiban kapták őket lencsevégre egy hotel medencéjében, ahol szó szerint olyan jól érezték magukat, mint hal a vízben, majd később egy partin is nyilvánvalóvá tették mindenkinek, hogy összetartoznak.

A rendezvény, mely a színésznő legújabb mozifilmjének, a Marley & Me, Marley és én című regényadaptációnak a záróbulija volt, szintén a már említett szállodában zajlott.

Aniston és szerelme azonban látszólag nem sokat törődött a vendégekkel, inkább egy kanapén ücsörögtek egymás mellett, és szinte elolvadtak a boldogságtól, különösen a hölgy, aki nem is bírta levenni kezét a sármőr combjáról.

Olyannyira, hogy a Jóbarátok sztárja nem is bírt magával sokáig, és az érzéki szemezés után szerelmes csókban forrt össze ajka kedvesével.
- Teljesen odavan Johnért, és a kilenc év korkülönbség cseppet sem zavarja. Sőt, Jen máris azt meséli a barátainak, hogy totál bele van esve a pasiba – állítja egy közelálló.

Mások azonban szkeptikusabbak a viszony tekintetében, attól féltik, nehogy újabb csalódás érje a házassága után néhány félresikerült kapcsolaton túl lévő színésznőt.

A negyven felé közeledő Anistont a válása után eltelt majd’ három évben például Orlando Bloom és Vincent Vaughn színészkollégákhoz is gyengéd szálak fűzték.

Ezt is szeretjük