Úton a hetedik baba! Angelina Jolie és Brad Pitt újabb kisbabát vár
Nézd meg!
Még egy taggal bővül a Jolie-Pitt család.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie ismét kitárják szívüket és otthonukat egy újabb jövevénynek. Brangelináék ezúttal a kétéves szíriai kisfiút, Moussát fogadják örökbe, három saját és három korábban adoptált gyermekük mellé.

Moussával egy török menekülttáborban találkozott a színésznő, ahova az Egyesült Államok menekültügyi nagyköveteként érkezett. Amikor meghallotta a kisfiú történetét, zokogni kezdett, megölelte a Moussát, és még egy puszit is nyomott az arcára. Miután kinyomozták, hogy a kicsi valóban árva, Angie rögtön beadta a kérvényt az adoptálásra, hogy minél előbb hazavihessék őt.

A kis Moussa minden bizonnyal jól érzi majd magát sok testvére között, képes összeállításunkban betekinthetsz a Jolie-Pitt család gyerekeinek mindennapjaiba!

Angelina Jolie jótékonysági munkája

Fejet kell hajtanunk Angelina Jolie előtt, aki hat gyermeket nevel, építi a karrierjét, és mindemellett arra is jut ideje, hogy segítsen a rászorulóknak. Maga II. Erzsébet királynő is megköszönte Jolie munkásságát azzal, hogy tiszteletbeli lovagi címet adott neki. Tudj meg többet a színésznő, illetve további, a jótékonyságot szívügyüknek tekintető hírességek tevékenységéről!

Ezt is szeretjük