18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Forró titkok, kínos botrányok Angelina Jolie életéből

Egy sztár, akinek az élete tele van pletykákkal és rejtélyekkel – ismerd meg a hatgyerekes Angie igazi énjét!

Fiús vadóc és elegáns díva, férfifaló szexbomba és gondos családanya, perverz fetisiszta és lelkes humanitárius, reflektorfényben élő világsztár és otthonülő ábrándozó. Angelina Jolie kétségkívül napjaink egyik legellentmondásosabb, legizgalmasabb híressége. Íme, néhány pletyka, mely megerősítésre vár.

Angelina mindig jó viszonyban volt a szüleivel

Hamis. A színésznő szülei közül csak édesanyjával ápolt jó viszonyt, apjával, a színész John Voighttal viszont mindig is ellentmondásos volt a kapcsolata.

Apa és lánya - miért nem bírják egymást?

Erről a témáról nem szívesen beszél, de az köztudomású, hogy a Voight szót 2002-ben hivatalosan is töröltette nevéből, és sokáig nem álltak szóba egymással. Később az unokák közelebb hozták őket, de kapcsolatuk azóta sem szoros.

Angelina mindkét nem képviselőihez vonzódik

Igaz. Manapság a sztárhölgyek előszeretettel szellőztetnek meg korábban titkolt, esetleg sosem létezett leszbikus kapcsolatokat hírverés céljából. Az ilyen szaftos sztorik garantáltan a címlapokon landolnak még akkor is, ha végül kiderül, hogy csak kamu volt az egész. Angelina esetében azonban úgy tűnik, nem csupán önreklámozásról volt szó, hiszen a színésznő egy rövid ideig valóban szerelmi viszonyt folytatott egy másik nővel.

Billy oldalán vad punkcsaj, Brad oldalán visszafogott díva.

Jenny Shimizu modellel abban az időszakban találtak egymásra, amikor a sztár éppen válófélben volt második férjétől, Billy Bob Thornton színésztől. 2003 júliusában Angie egy interjúban bevallotta, maga is meglepődött, amikor egy azonos nemű iránt olyan érzelmek kezdtek ébredni benne, amilyeneket korábban csak férfiakkal kapcsolatban érzett. Hozzátette azt is, Jennybe első látásra beleszeretett, és talán el is vette volna, ha éppen nincs férjnél.

Angelina irtózik a vértől

 

Hamis. Épp ellenkezőleg, a színésznő nem csinál titkot abból, hogy lelkében perverz vonzódás él a vér látványa iránt. Első házasságkötése alkalmával azzal sokkolta a vendégeket, hogy bőrnadrágban és egy fehér pólóban jelent meg, aminek a hátuljára saját vérével írta fel vőlegénye, Jonny Lee Miller nevét.

Második férjével, Billy Bob Thorntonnal egymás vérével megtöltött, fiolaszerű talizmánt hordtak a nyakukban, és végrendeletüket is vérükkel írták alá.

Angelina pszichiátriai kezelésre szorult

Igaz. Problémás tinédzserévei során a szexi sztár úgy érezte, nem képes szoros kapcsolatot kialakítani más emberekkel, és elkerülik az igazi, mély érzések. Súlyos depressziós rohamok törtek rá, és vagdosni kezdte magát – ebből az időből ered egy másik közismert furcsasága, a kések és különböző szúróeszközök imádata.

Bár a vagdosást abbahagyta, a kóros hangulatingadozások és letargikus időszakok újra meg újra visszatértek. Végül egy ideg-összeroppanás után, 24 éves korában bejelentkezett egy pszichiátriai intézetbe.

Angelina mindig is nagy családra vágyott

Hamis. Bár a Brangelina páros népes szivárványcsaládját látva azt gondolnánk, Angie világéletében sok gyereket akart, a valóságban egészen más a helyzet.

A tetovált szépség régebben egyáltalán nem akart szülni, de az évek múlásával - és Brad Pitt megjelenésével - e téren igencsak megváltozott a véleménye. Ma három örökbefogadott és három vér szerinti poronty ugrálja körül, és máris a további apróságokat tervezi. Ám azokat a pletykákat, hogy máris terhes lenne, nevetségesnek tartja.

Angelina élvezi a szexuális perverziókat

Igaz. A dögös bombázó életében központi szerep jut a testiségnek, ahol saját bevallása szerint szereti feszegetni a határokat. Szadomazo, domina-játék bilincsekkel és korbáccsal, Angelinánál minden jöhet.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Egy interjúban azt is elárulta, hogy, bár kikötözve még sosem volt, tudja, hogy az a férfi lesz számára az igazi, aki ezt is megteszi vele. Talán meg kellene kérdezni ez ügyben Brad Pittet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük