Angelina házas asszonyként feküdt le Mick Jaggerrel
Egy botránykönyv állítása szerint Jolie nemcsak a rocksztárral, hanem Colin Farrell-lel is összeszűrte a levet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A közeljövőben jelenik majd meg a tengerentúlon az újabb életrajzi könyv, amely Brad Pitt és Angelina Jolie történetéről igyekszik lerántani a leplet. Jenny Paul Brad Pitt And Angelina Jolie: The True Story című, botrányosnak ígérkező könyvéből a Daily Mail közölt nemrég meglehetősen pikáns részleteket, amelyek Angelina Jolie magánéletét taglalják.

Paul állítása szerint ugyanis a 34 éves amerikai színésznő teljesen titokban szűrte össze a levet Mick Jaggerrel a kilencvenes évek végén, amikor a Rolling Stones felkérte őt, hogy szerepeljen az Anybody Seen My Baby című dalukhoz forgatott klipjükben.

Mindketten házasok voltak

Ebben persze első pillantásra semmi különös sincs, ám tegyük hozzá, hogy az állítólagos románc idején, 1997-ben mindketten házasságban éltek: Jolie Johnny Lee Miller felesége, míg Jagger Jerry Hall férje volt! Hat évvel később aztán az életrajzíró állítása szerint újra összemelegedtek, és meg sem próbálták leplezni a közöttük lévő viszonyt.

Jenny Paul saját elmondása szerint hat éven keresztül dolgozott a könyvön, és többek között olyan megbízható források révén jutott hozzá a kényes információkhoz, mint Angelina egyik közeli barátnője, Texas Terri, illetve édesanyja egyik expasija, Bill Day.

Együtt tűntek el a hotelszobában

2003-ban Jolie-t és Jaggert a bangkoki Oriental Hotelben állítólag együtt látták távozni a rocksztár szobájába. Természetesen - ahogyan az lenni szokott - egyikük szóvivője sem reagált ezekre a hírekre, de ismerve a két túlfűtött hírességet, benne van a pakliban, hogy bizony összemelegedtek.

Persze az írónő további részleteket is előásott az Oscar-díjas színésznő magánéletéből - Paul könyve szerint ugyanis Angelina Brad Pitt-tel való megismerkedése idején felváltva megosztotta az ágyát Ralph Fiennesszel és exférjével, Millerrel is.

Sőt, mi több, négy hónapig állítólag Colin Farrell kedvese volt, kapcsolatuknak pedig csak az ír szívtipró mértéktelen alkoholfogyasztása vetett véget.

Ezt is szeretjük