Angelina Jolie élete képekben
Angelina Jolie, korunk egyik legünnepeltebb színésznője nem volt mindig ilyen visszafogott, mint manapság.

Dia

 	A kezdetek 	Angelina Jolie 1975. június 4-én látta meg a napvilágot Los Angelesben Jon Voight és Marcheline Bertrand lányaként. Édesapjával felnőttként romlott meg a viszonya. De 16 éves korában még ő volt apuci pici lánykája volt. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Angelina Jolie »

A kezdetek

Angelina Jolie 1975. június 4-én látta meg a napvilágot Los Angelesben Jon Voight és Marcheline Bertrand lányaként. Édesapjával felnőttként romlott meg a viszonya. De 16 éves korában még ő volt apuci pici lánykája volt.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Angelina Jolie »

Dia

 	16 évesen 	16 évesen pózolt először egy fényképész lencséje előtt - rögtön bikiniben és alsóneműben fotózták. 	Kapcsolódó címke: 	Angelina Jolie »

16 évesen

16 évesen pózolt először egy fényképész lencséje előtt - rögtön bikiniben és alsóneműben fotózták.

Kapcsolódó címke:
Angelina Jolie »

Dia

 	Érzéki szépség 	Már a tinédzserkori fotóin is látszik, hogy milyen érzéki szépséggé fejlődik majd. És, íme a bizonyíték, hogy a száját nem a plasztikai sebészek pumpálták vastagra.

Érzéki szépség

Már a tinédzserkori fotóin is látszik, hogy milyen érzéki szépséggé fejlődik majd. És, íme a bizonyíték, hogy a száját nem a plasztikai sebészek pumpálták vastagra.

Dia

 	Rövid hajjal 	Rövid hajjal igazi vagány csajnak nézett ki. Ekkor, 1998-ban, még fogalma sem volt arról, hogy egyszer hatgyerekes sztármami lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindenki őt nézte! Angelina Jolie igézően festett vörös estélyi ruhájában »

Rövid hajjal

Rövid hajjal igazi vagány csajnak nézett ki. Ekkor, 1998-ban, még fogalma sem volt arról, hogy egyszer hatgyerekes sztármami lesz.

Kapcsolódó cikk:
Mindenki őt nézte! Angelina Jolie igézően festett vörös estélyi ruhájában »

Dia

 	Nem gondolt az anyaságra 	A dögös lázadó sosem akart anya lenni, legfeljebb az örökbefogadás jutott eszébe, mint alternatíva. Legalábbis a Brad Pitt előtti időszakban.

Nem gondolt az anyaságra

A dögös lázadó sosem akart anya lenni, legfeljebb az örökbefogadás jutott eszébe, mint alternatíva. Legalábbis a Brad Pitt előtti időszakban.

Dia

 	Screen Actors Guild Awards-díj 	1999-ben neki ítélték a Screen Actors Guild Awards díját. Az elismerést a Kifutó a semmibe zűrös életű, biszexuális modellje, Gia megformálásával érdemelte ki.

Screen Actors Guild Awards-díj

1999-ben neki ítélték a Screen Actors Guild Awards díját. Az elismerést a Kifutó a semmibe zűrös életű, biszexuális modellje, Gia megformálásával érdemelte ki.

Dia

 	Billy Bob Thorntonnal 	Második férjével, a nála húsz évvel idősebb Billy Bob Thorntonnal 2000-2003-ig tartott a házasságuk.

Billy Bob Thorntonnal

Második férjével, a nála húsz évvel idősebb Billy Bob Thorntonnal 2000-2003-ig tartott a házasságuk.

Dia

 	Az ezredfordulón 	2000-ben ismét megkapta a Screen Actors Guild Awards díját, ezúttal az Észvesztő mellékszereplőjeként.

Az ezredfordulón

2000-ben ismét megkapta a Screen Actors Guild Awards díját, ezúttal az Észvesztő mellékszereplőjeként.

Dia

 	Bátyjával 	Sokan meggyanúsították, hogy bátyjához, James-hez nemcsak testvéri viszony fűzi. A fiatalembert ugyanis egy alkalommal a teljes nyilvánosság előtt szájon csókolta. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt látnod kell! Angelina Jolie elképesztően hasonlít a bátyjára »

Bátyjával

Sokan meggyanúsították, hogy bátyjához, James-hez nemcsak testvéri viszony fűzi. A fiatalembert ugyanis egy alkalommal a teljes nyilvánosság előtt szájon csókolta.

Kapcsolódó cikk:
Ezt látnod kell! Angelina Jolie elképesztően hasonlít a bátyjára »

Dia

 	Megkapta az Oscar-díjat 	2000-ben, 25 évesen kapta meg élete első Oscar-díját, az Észvesztő című filmben nyújtott alakításáért. 	 

Megkapta az Oscar-díjat

2000-ben, 25 évesen kapta meg élete első Oscar-díját, az Észvesztő című filmben nyújtott alakításáért.
 

Dia

 	Természetes szépség 	A korábban vadóc lány gyönyörű nővé érett az idők során, aki még leheletnyi sminkkel is ragyog. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindenkit elbűvölt! Angelina Jolie fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre »

Természetes szépség

A korábban vadóc lány gyönyörű nővé érett az idők során, aki még leheletnyi sminkkel is ragyog.

Kapcsolódó cikk:
Mindenkit elbűvölt! Angelina Jolie fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre »

Dia

 	Arany Málna-jelölés 	A 2004-es Nagy Sándor, a hódítóban Olympiaszt játszotta. Hogy nem a legsikerültebb választás volt ez részéről, azt az Arany Málna-díjra való jelölése is mutatta.

Arany Málna-jelölés

A 2004-es Nagy Sándor, a hódítóban Olympiaszt játszotta. Hogy nem a legsikerültebb választás volt ez részéről, azt az Arany Málna-díjra való jelölése is mutatta.

Dia

 	Maddox 	Amikor örökbe fogadtam Maddoxot, akkor egyből tudtam, soha többé nem élem majd a korábbi önsorsrontó életemet - mesélte 2005-ben első fiáról. 	 	 

Maddox

Amikor örökbe fogadtam Maddoxot, akkor egyből tudtam, soha többé nem élem majd a korábbi önsorsrontó életemet - mesélte 2005-ben első fiáról.

 

Dia

 	Különleges kapcsolat az övék 	Maddoxszal egészen különleges kapcsolat köti össze. A kambodzsai kisfiú tanította meg, hogyan gondoskodhat másokról.

Különleges kapcsolat az övék

Maddoxszal egészen különleges kapcsolat köti össze. A kambodzsai kisfiú tanította meg, hogyan gondoskodhat másokról.

Dia

	Mr. és Mrs. Smith	Angelina Jolie a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán melegedett össze Brad Pitt-tel, aki akkoriban még Jennifer Aniston férje volt. Az érzelmeknek nem tudtak parancsolni, és mire a mozikba került a film, hivatalosan is egy pár lettek - Pitt pedig elvált nejétől.	Kapcsolódó szavazás:	Jennifer Anistonnak vagy Angelina Jolie-nak áll jobban ugyanaz a stílus? »

Mr. és Mrs. Smith

Angelina Jolie a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán melegedett össze Brad Pitt-tel, aki akkoriban még Jennifer Aniston férje volt. Az érzelmeknek nem tudtak parancsolni, és mire a mozikba került a film, hivatalosan is egy pár lettek - Pitt pedig elvált nejétől.

Kapcsolódó szavazás:
Jennifer Anistonnak vagy Angelina Jolie-nak áll jobban ugyanaz a stílus? »

Dia

 	Zahara 	A Zahara nevű kislányt 2005 júliusában Etiópiából adoptálta a Jolie-Pitt páros. Állítólag első örökbefogadott gyerkőce, Maddox tanácsára választottak egy afrikai testvérkét.

Zahara

A Zahara nevű kislányt 2005 júliusában Etiópiából adoptálta a Jolie-Pitt páros. Állítólag első örökbefogadott gyerkőce, Maddox tanácsára választottak egy afrikai testvérkét.

Dia

 	Shiloh 	2006 májusában megszületett Brad Pittel közös kislányuk, Shiloh. A Namíbiában világra jött csöppség első fotóiért a People magazin 4,1 milló dollárt, azaz több, mint 700 millió forintot fizetett a sztárpárnak. A pénzt jótékony célokra ajánlották fel.

Shiloh

2006 májusában megszületett Brad Pittel közös kislányuk, Shiloh. A Namíbiában világra jött csöppség első fotóiért a People magazin 4,1 milló dollárt, azaz több, mint 700 millió forintot fizetett a sztárpárnak. A pénzt jótékony célokra ajánlották fel.

Dia

 	Pax 	Maddox és az etiópiai Zahara mellé harmadiknak a vietnámi Paxot választották, 2007-ben. Állítólag nevét a kisfiú anyja javasolta, még a halála előtt.

Pax

Maddox és az etiópiai Zahara mellé harmadiknak a vietnámi Paxot választották, 2007-ben. Állítólag nevét a kisfiú anyja javasolta, még a halála előtt.

Dia

 	ENSZ nagykövet 	Angelina Jolie az ENSZ jószolgálati nagyköveteként gyakran felszólal a fejlődő országok érdekében. 	Kapcsolódó cikk: 	Elképesztő fotó! Angelina Jolie, ahogy még Brad sem ismerne rá »

ENSZ nagykövet

Angelina Jolie az ENSZ jószolgálati nagyköveteként gyakran felszólal a fejlődő országok érdekében.

Kapcsolódó cikk:
Elképesztő fotó! Angelina Jolie, ahogy még Brad sem ismerne rá »

Dia

	Odaadó édesanya	A szorgalmas mami lehetőleg nem bízza a bébiszitterek gondjaira a gyerkőcöket. Ha ideje engedi, ő viszi őket oviba és suliba is, mint ezen a 2007-es képen, ahol Zaharát és Paxot vitte egy prágai tanintézménybe.

Odaadó édesanya

A szorgalmas mami lehetőleg nem bízza a bébiszitterek gondjaira a gyerkőcöket. Ha ideje engedi, ő viszi őket oviba és suliba is, mint ezen a 2007-es képen, ahol Zaharát és Paxot vitte egy prágai tanintézménybe.

Dia

 	Várandósan 	A 2008 májusi Cannes-i fesztiválon már hatalmas pocakkal jelent meg a színésznő, hiszen akkor már hét hónapos terhes volt az ikrekkel.

Várandósan

A 2008 májusi Cannes-i fesztiválon már hatalmas pocakkal jelent meg a színésznő, hiszen akkor már hét hónapos terhes volt az ikrekkel.

Dia

 	Az ikrek 	2008. július 12-én születtek meg császármetszéssel Jolie és Pitt ikrei, Knox Léon és Vivienne Marcheline. A nagyközönség félévesen, a japán Narita repülőtéren pillanthatta meg őket a maguk aprócska valójában. 	Kapcsolódó cikk: 	Ritka pillanat! Angelina Jolie, ahogy csak kevesen láthatták »

Az ikrek

2008. július 12-én születtek meg császármetszéssel Jolie és Pitt ikrei, Knox Léon és Vivienne Marcheline. A nagyközönség félévesen, a japán Narita repülőtéren pillanthatta meg őket a maguk aprócska valójában.

Kapcsolódó cikk:
Ritka pillanat! Angelina Jolie, ahogy csak kevesen láthatták »

Dia

 	Édesanyjára hasonlít 	Ahogy komolyodik Jolie, egyre inkább hasonlít rákban elhunyt édesanyjára, Marcheline Bertrandra, akiről ikerkislányát is elnevezte.

Édesanyjára hasonlít

Ahogy komolyodik Jolie, egyre inkább hasonlít rákban elhunyt édesanyjára, Marcheline Bertrandra, akiről ikerkislányát is elnevezte.

Dia

 	David Fincherrel 	Ahová tudja, elkíséri kedvesét, Brad Pittet. 2009 januárjában, a Benjamin Button különös életének japán premierjén is együtt pózoltak a fotósoknak a film rendezője, David Fincher társaságában.

David Fincherrel

Ahová tudja, elkíséri kedvesét, Brad Pittet. 2009 januárjában, a Benjamin Button különös életének japán premierjén is együtt pózoltak a fotósoknak a film rendezője, David Fincher társaságában.

Dia

 	Fekete-fehérben 	Mindenkit elvarázsolt a Jolie-Pitt pár eleganciája a Benjamin Button különös élete berlini premierjén, 2009 januárjában. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2011-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai »

Fekete-fehérben

Mindenkit elvarázsolt a Jolie-Pitt pár eleganciája a Benjamin Button különös élete berlini premierjén, 2009 januárjában.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2011-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Screen Actors Guild Awards-gála 	Mint egy 19. századi nemes házaspár, úgy jelent meg a népszerű páros a 2009-es Screen Actors Guild Awards-gálán Los Angelesben. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2012-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai » 	 

Screen Actors Guild Awards-gála

Mint egy 19. századi nemes házaspár, úgy jelent meg a népszerű páros a 2009-es Screen Actors Guild Awards-gálán Los Angelesben.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2012-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai »
 

Dia


            	Rendezőként is bemutatkozott
            	A tehetséges színésznő rendezőként is kipróbálta magát, A vér és méz földjén című drámájának több magyarországi forgatási helyszíne is volt. A fotó a film 2012-es párizsi díszbemutatóján készült Brangelináékról.

Rendezőként is bemutatkozott

A tehetséges színésznő rendezőként is kipróbálta magát, A vér és méz földjén című drámájának több magyarországi forgatási helyszíne is volt. A fotó a film 2012-es párizsi díszbemutatóján készült Brangelináékról.

Blog.hu ajánló
Fotó: