Intim fotók! Újabb botrány Angelina Jolie körül
Kismamaként pózolt
Bár Angelina Jolie élete sok vonatkozásban nyitott könyv, még mindig tud felhördülést okozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több hónapja nem hallottunk már sokak kedvenc – egyesek által már-már szentként imádott – sztárpárjáról.


A népes sztárfamília azonban nemrég végre újra előlépett, és többször is lencsevégre kapták őket az Egyesült Államokban.

New Yorkban Jolie legújabb filmjének, a The Changeling-nek a bemutatója volt, New Orleans-ban pedig az újjáépítési munkálatokat vették szemügyre.

Mint mindig, a júliusban ikreket szült színésznő most is a legjobb formáját hozta, szinte maga a megtestesült boldogság volt párja és a gyerekeik mellett.

A prűd Amerikában még szoptatni is botrányos

Most pedig nyilvánosságra hozták azt a címlapfotót is, mely a W magazin novemberi számát fogja díszíteni, és melyen Angelina Jolie szoptatás közben látható.

A fekete-fehér kép, amit a felirat szerint Brad Pitt készített, mosolygó anyaként ábrázolja a sztárt, miközben egy apró kezecske jelzi a bal melle tájékán, bizony itt etetésről van szó éppen.

Bár magyar szemmel nézve nincs ebben semmi különös, sőt éppenséggel természetes, hogy egy anya szoptat, az angolszász országokban ez nem annyira egyértelmű. Különösen a tengerentúlon kelt felhördülést, ha szoptatós anyát „akció” közben mutatnak – 2006-ban például a Babytalk című kismamaújság címlapja verte ki a biztosítékot, az olvasók egynegyede nem odaillőnek találta, hogy egy babát mertek szopizás közben lefotózni.

A beérkezett olvasói levelek között volt például egy négyéves kisgyerkőc édesanyjának a véleménye, aki azt írta, hánynia kell, ha meglát egy babát az anyamellen, mások szerint pedig egy cici mindenképpen szexuális jelkép, ezért nincs helye egy babás újságban. Úgy tűnik, Angelina, akitől a lázadás egyáltalán nem áll távol, éppen az ilyen előítéletek ellen próbál küzdeni.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár két éve, Shiloh születésekor is többen a szemére vetették, amiért a People címlapján szoptatós melltartóval a topja alatt mosolygott az újszülött mellett, most, az ikrekkel kapcsolatban is az anyatej mellett tette le a voksát – és nem érdekli, mit gondolnak erről mások.
Ezt is szeretjük