Angela Bassett 51 évesen dögösebb, mint valaha

Angela Bassett, a Golden-Globe-díjas színésznő 50 fölött is megőrizte ragyogó külsejét, és sikerei ellenére sem szállt el.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angela Bassett amerikai színésznő leghíresebb alakítását a Tina Turner életét bemutató Tina című1994-es drámában nyújtotta. A filmért Oscar-díjra is jelölték, amit végül nem kapott meg, a legjobb színésznőnek járó Golden Globeot viszont hazavihette.

Ki hinné, hogy ennek már tizenhat éve, és a sztár elmúlt 51 éves, hiszen bombázó alakján és különleges szépségű arcán mintha nem fogna az idő, akár egy tízest is nyugodtan letagadhatna korából.

Dögösebb, mint valaha

Angela nemcsak filmjeiben, hanem a vörös szőnyegen mindig szívdöglesztően néz ki. Szereti az egyedi, vállát szabadadon hagyó ruhákat, melyek remekül mutatnak izmos, mégis nőies alakján - melyet a huszonévesek is megirigyelhetnének.

A sztár egyébként már édesanya, ikrei, Slater Josiah és Bronwyn Golden 2006 januárjában születtek. Mivel ekkor már 47 éves volt, és férjével, a szintén színész Courtney B. Vance-szel természetes módon hiába próbálkoztak évekig, végül béranyát bíztak meg a kicsik kihordásával.

Gyakran jótékonykodik

Anyai teendői mellett továbbra is vállal szerepeket, a nagy sikerű Simpson család epizódjaihoz például hangját kölcsönözte, 2008-ban pedig férjével együtt beugrottak a Vészhelyzet befejező évadjába, amelyben  a kamerák előtt is házaspárt alakítanak.

A legszexisebb színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sikerei ellenére ma is két lábbal áll a földön, és vagyona egy részét rendszeresen jótékony célokra áldozza.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Főként a gyermekeket támogatja, az UNICEF aktív nagyköveteként.
Ezt is szeretjük