Már csak a kemoterápiában bízik! Rákot diagnosztizáltak az énekesnél
Andy Williams a koncertjén árulta el, hogy halálos beteg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a rajongók összegyűlnek egy-egy koncerten, a legkevésbé sem arra számítanak, hogy megtudják, kedvencük halálos beteg.

Andy Williams szombaton a Missouriban található Moon River Theaterben adott koncertet, ahol váratlanul bejelentette, hogy rákos daganatot diagnosztizáltak szervezetében.

Hisz a gyógyulásban

A Branson Tri-Lakes News értesülései szerint a 83 éves amerikai énekes a színpadon vallotta be, hogy húgyhólyagrákja van, ami azonban szerinte nem egyenlő a halálos ítélettel.

- Igen, rákos vagyok, de ez még nem a halálos ítéletem. Az emberek túljutnak az ilyesmin. Egyre többen győzik le évről évre ezt a betegséget. Én leszek az egyikük közülük - mondta kellő optimizmusáról tanúbizonyságot téve.

A gyógyulásig azonban még hosszú út vezet, Houstonban több hetes kemoterápiás kezelés vár rá ugyanis, azt követően pedig tervei szerint Malibuba költözik majd.

Jövőre szeretne visszatérni

Feleségével, Debbie Meyerrel ugyanis ott béreltek ki egy házat, hogy minél közelebb legyenek a rákspecialista szakértőkhöz, akik a Los Angeles-i kórházakban dolgoznak.

Most tehát egy darabig Andy Williams biztosan nem fog a színpadra lépni, de ígérete szerint várhatóan jövő ősszel tér majd vissza, amikor is folytatja a koncertezést.

- Tényleg nagyon hiányzott ez a borzalom. Jövőre visszajövök ide, szeptemberben vagy októberben, és megcsinálom a fellépéseket, amiket elterveztem - mondta a világhírű énekes. 

Ezt is szeretjük